Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Recommended Posts

 • Members
 • 7 months later...
 • Members

De mult nu s-a mai postat nimic aici, mai exact 120 de ZILE :o ...

Am ajuns azi pe la ei si le-am facut cate-va poze ...:D

210620101061.jpg

210620101060.jpg

210620101058.jpg

210620101059.jpg

Aici este si noul Volvo FH, din pacate nu m-a lasat portaru' sa intru si am facut cu ZOOM pozele, au iesit ca dracu :D !!!

120620101051.jpg

120620101049.jpg

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
 • 1 year later...
 • 1 year later...
 • 1 year later...
 • 1 year later...
 • Members
La 22.02.2016 la 17:43, ghytza a spus:

Daca are cineva informatii noi despre firma asta il rog sa posteze.Urmeaza sa ma angajez,sunt cam nehotarat.Multumesc.

Ai facut bine daca nu te-ai angajat la ei.... De cand a plecat dnul Clenciu de la Vectra si a ramas mustaciosul de Dan Bos si toti ciobanii de pe langa el( Trica plangaciosul Kiki mincinoasa Felician bat in .... plus dispecerasii lui tineri si pe invers Alex plus Danut si altii)  firma a ajuns de ras .La angajare mister felician si mister codreanu( scriu cu litere mici numele lor pt ca si asa prea multa scoala nu au persoanele enumerate mai sus fiind angajati la birou pe post de maturatori din lipsa studiilor , bos, kiki,trica,felician= 4 clase la un loc) promit ca venitul tau va fi 1800 euro plus salariu pe tara si vei face curse tur retur( Vectra inca plateste la km 11% singur si 13% in echipaj si atat) dar in realitate nu vei sari de 900 euro pt ca dan bos nu va permite acest lucru eventual daca esti din Zarnesti ,Poiana Marului... dar nici aici nu e sigur iar si banii astia ii vezi in 3 saptamani dupa ce predai deconturile. 

1.dan bos fost sofer cu buzele formate dupa furtunul cu care scotea motorina din rezervorul camionului dupa ce mergea pe autostrada cu 70 si 50 in Romania pentru " economie" cat mai multa, acum la birou mare si tare dupa ce a mirosit ceva" aere" provenite din intestinul gros de la Dnul Clenciu si acum se crede mare director desi nu a aflat ca daca ai 4 clase legal nu poti fi director mai ales cand nu vorbesti nici o limba straina pt ca abia o vorbesti pe cea natala si nici daca nu ai cunostinte in domeniul transportului ( decat in cate minute se umple o cana). Ar mai fi multe dar nu isi au rostul.

2. kiki face orice la telefon si promite orice pana pleci in cursa apoi nu mai conteaza ca oricum nu are cuvant. Nu pleci in cursa pe care o refuza "prietenii ei"poti sa pleci dupa care se plange ca nu mai sunt soferi!

3. codreanu (trica) fiu de primar..... om bun la nimic decat la baut si la facut copii cu alte femei decat nevasta lui, un plangacios , inca nu se stie rostul lui in firma dar daca vrei sa fii ajutat cu ceva il suni si nu se rezolva! Se aude ca ar trebui sa se ocupe cu predarea-primirea masinilor si cu intretinerea remorcilor pe care a reusit sa le demoleze in maxim 8 luni!

4. felician , el e omul care te minte daca nu reuseste kiki si din cand in cand alearga de la garaj la dispeceri, de ce nu stie nimeni, dar spre deosebire de cei de mai sus el mai face si cate un lucru bun.

Si am uitat sa precizez Vectra angajeaza pe posturi de conducere pentru cei interesati!

Doamna Liliana Rezolvati problemele reale din firma scapati de nepotismele din firma pana nu reusesc sa distruga o firma frumoasa care inca mai are oameni de valoare si cu potential, pana nu e prea tarziu, nu bos ridica firma pt ca creeaza trasee care fac soferii sa plece sau pt ca taie bani din diverse cauze, ala e un profit pe termen scurt care va disparea o data cu lipsa soferilor! Toata stima!

Edited by DrivingAdi
Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...
 • Members

Nu recomand sub nici o forma aceasta firma... Am lucrat la ei un an... Un an in care am fost mintit sub orice forma... Ceea ce a zis acel coleg mai sus este adevarat... Fac angajari pe banda rulanta... asa si pleaca lumea de le ei! Pe langa faptul ca stai weekend'uri afara fara sa fie platite, mai nou iti opreste bani si pentru combustibil... O firma de 2 lei... 

 

Edited by cico_3504
Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...
 • Members

De evitat Vectra Internațional Brașov 

O firmă de cacao condusă de ghiolbani semianalfabeti,biserici și bisericuțe cu enoriași din Zarnesti, Tohan și Poiana Mărului care doar ei participă la slujbă iar restul care duc greul stau la poarta bisericii la cerșit. O conducere incompetentă începând cu directorul Lămâie( care acum doi ani când a venit în Vectra a zis că vrea să facă o mândrie din firma asta,dar după doi ani nu vrea să spună că iau plecat peste 100 de șoferi dintre cei mai buni) , Boș(care nu vrea să mărească salariile la șoferi pe motiv că e consumul mare de carburant),Kiki mincinoasa,Jairul Filip( marele bos de la consumuri pe care îl interesează doar ce iese pe injector cu dynafleet, așa a învățat el să facă consumul ,nu-l interesează sarcina,traseul,condițiile meteo,uzura mașinii, etc.,vrea 25% cu 420,23-24 t pe waidhaus,cehia,polonia și slovacia pe nationale)și restul aghiotantilor. O firmă care s-a reprofilat pe fiare, bușteni, cherestea ,bobine de otel....multe decopertari,chingi,70 % muncă fizică, 30 condus.Repausuri saptaminale  de 45 afară neplătite, intermediare cu decopertari pe ambele părți pentru 130 -200 km..etc. Din păcate doamna Liliana nu stie ce se întâmplă cu adevărat în firmă dar într-o bună zi camioanele vor rămâne în curte neavând cine să le mai conducă mai ales că Vectra și-a lărgit aria de căutare a șoferilor în județele vecine.Daca puneți la socoteală cât munciti ,cât cheltuiți și ce vă dă Vectra,ajungeți să câștigati maxim 800-900 de euro pe lună pe tur retur,mai puțin decât câștigă un șofer pe țară. În concluzie dragi colegi dacă vreți să vă pierdeți timpul,banii și sănătatea mergeți la Vectra.Minciuni și bătaie de joc!

Edited by cico_3504
Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...
 • Members

Firma a ajuns de doi lei. Tot ce se spune la angajare se uită in momentul in care ai semnat contractul de munca. Îți zic tot ce vrei sa auzi doar sa pleci in cursă. Odată plecat vei fi dat la o parte, că trebuie să își aducă pilele lor acasă. Îți promite că se face pauza de 45 h acasă dar asta doar cu ceartă și scandal. Daca nu te iei in gura cu ei, faci doar pauze de 9 ore acasă și pe parcare pauze de 45 sau mai mari că ramai fara ore. Se iau bani pe motorină, se iau bani daca nu ai parametrii camionului pe verde. Trebuie sa faci "balet" pe drum cu camionul să poți să îl incadrezi cum vor ei. Nu se tine cont daca mergi cu 2T sau 24T, pe autostrada sau naționale. Cum ai depășit 30% deja ești luat la ochii. Vara daca trebuie sa faci pauza la 30-40°C, trebuie sa dormi cu geamurile deschise că nu au clima de staționare, daca dormi cu motorul pornit, îți ia bani pe consum. Încearcă pe toate părțile să îți ia bani. Când te duci la garaj sa ceri un bec,chinga, orice pentru camion se uită la tine deparca ai cere pentru tine nu pentru camionul lor. De restul nu are rost sa repet ce au zis și alți colegi mai sus

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.