Members valysoferubraila Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 Baieti m-am decis sa imi fac si adr,daca tot am un loc de munca dar nu ca sofer si pot sa scot cativa banuti m-am decis sa fac si ADR cursul de baza+cisterna. Aa sunt cu atestat CPI si nu cu CPC Si am si eu cateva intrebari: 1.La acest ADR cisterna trebuie sa am neaparat 21 de ani?? 2.In afara de bani ce ii dau la scoala mai trebuie sa platesc alta taxa pentru eliberare?Si cat? 3.Si cat trebuie sa astept tot o luna ca atestatul de marfa??Am inteles ca e un fel de carnetel? Va multumesc si astept raspunsuri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members M a n u e l Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 1. Probabil da, nu stiu sigur. 2. 41 lei 3. 1 luna de la data sustinerii examenului. E un carton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted May 8, 2012 Moderators Share Posted May 8, 2012 De platit taxa pentru carnetul ADR e de 41 lei cum a zis si colegul,vine intr-o luna,e un format A5 pe care il indoi la jumatate si iese acel carnetel roz,vezi ca acum e mai diversificat,adica e separat pentru colete,cisterne,de sa ia bani mai multi.Despre virst mai bine intreaba la scoala unde vrei sa faci deoarece cu ilegalitatile dinziua de aziii...cine stie,bafta si spor la treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paulurs Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 poti face, daca ai atestat nu mai conteaza varsta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Equinoxe Posted May 13, 2012 Members Share Posted May 13, 2012 Conform OUG nr 195/2002 varsta minima trebuie sa fie de 21 de ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paulurs Posted May 13, 2012 Members Share Posted May 13, 2012 suntem in 2012 baiete in 10 ani in Romania mai ales ... se schimba multe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Equinoxe Posted May 15, 2012 Members Share Posted May 15, 2012 Pai asta scrie intr-o carte din 2012. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members laur92vs Posted May 15, 2012 Members Share Posted May 15, 2012 eu unu am intrebat de adr si aia de la sc de soferi miau zis ca tre sa am 21 de ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paulurs Posted May 15, 2012 Members Share Posted May 15, 2012 interesant... eu sunt din Arad am doar 19 ani impliniti (mai umpic si fac 20) si am dat examen ADR ... imi astept atestatele acuma zilele astea trebuie sa imi ajunga eu asa stiu ca trebuie sa ai 21 de ani impliniti, da daca ai atestat nu mai ii obligattoriu 21 de ani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts