Members maramu` Posted January 18, 2013 Members Share Posted January 18, 2013 cei de la vercesi nu au filiala in romania si de aceea nu ai gasit alt numar de telefon. daca aveau filiala, ar fi trebuit sa isi inmatriculeze camioane in romania. insa ei au nevoie doar de soferi, soferi care sunt recrutati si angajati de cei de la autistitir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted January 18, 2013 Members Share Posted January 18, 2013 in luna septembrie am gasit un coleg pe parcare ,care lucra la o firma in italia... respectivul mi-a spus ca stie din surse sigure ca aceasta firma , aici fiind vorba de vercesi , isi vor deschide filiala in romania..tot el spunindu-mi ca el deja a vorbit cu ei, si este ca si angajat...dar ca mai toti romanii, nu mi-a dat numarul de telefon ca nu-l gaseste ca nu mai stie unde l-a pus, bla, bla ,bla....imi cer scuze ca nu sunt asa documentat ca tine, maramu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maramu` Posted January 18, 2013 Members Share Posted January 18, 2013 imi cer scuze eu ca m-am ambalat prea tare, dar a binevoit sa imi traga socul soacra-mea azi si am refulat unde nu trebuia. deocamdata nu se stie nimic de dechidere de filiala in romania cu atat mai mult cu cat asta ar presupune cheltuieli prea mari cu deschisul de firma si inmatricularea de camioane. pentru ei e mult mai confortabil sa inchirieze soferii de aici prin firma de recrutare de personal. de aceea cei care au sunat direct la vercesi nu au avut sanse pentru ca ei intr-adevar nu angajeaza. angajeaza doar cei de la autistitir. acuma nu stiu daca mai fac angajari, pentru ca inca nu am reusit sa iau legatura cu ei luna asta. stiu ca ultima plecare a fost in noiembrie. atunci mi-a zis ca vor mai fi angajari dar nu poate sa imi dea o data exacta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted January 18, 2013 Moderators Share Posted January 18, 2013 totul este bine cind se termina cu bine succes in continuare pentru amindoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lentla70 Posted February 8, 2013 Members Share Posted February 8, 2013 salut colegi.ma poate ajuta cineva cu un nr de telefon de la vercesi(am inteles ca si_au deschis filiala la bucuresti.drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tranporter33 Posted April 4, 2013 Members Share Posted April 4, 2013 nu mai rimniti la firma asta!nu mai e ce a fost odata,au intrat romanii sa lustruiaska pantofii la broskari,italienii sint in urma cu lefurile de 3 luni,romanii la fel,nu pui lipitoarea pleci singur,ai 300 euro la 24 ore sa alimentezi,ce poti face cu 200 litri de motorina la frig si la kamion?nu mai zic de ad blu,mai ales cind esti pe continuu cu frigul,plingi linga el,cind ai marfa de citeva milioane de euro .............dati voi un raspuns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dudut77 Posted April 9, 2013 Members Share Posted April 9, 2013 salut colegu.tu lucrezi la ei sau asa ai auzit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tatraspeed63 Posted April 9, 2013 Members Share Posted April 9, 2013 da colegii unde sunt in firma ma-i mult de 3 Romani deja al 4-lea nu ma-i are ce cauta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dudut77 Posted April 9, 2013 Members Share Posted April 9, 2013 cum asa colegu?oare sa un mai avem loc unul de altu? . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tatraspeed63 Posted April 9, 2013 Members Share Posted April 9, 2013 pa-i tu ce zici colegu?nu este vizibil ce se intimpla cu noi acesti bravi ROMANI care ne calca in picioare si ne exploateaza ca pe niste sclavi si profita de prostia unora din colegii nostrI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nelu27air Posted April 11, 2013 Members Share Posted April 11, 2013 are cineva vreun nr. de telefon de la dispecera romanca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members xerses Posted April 12, 2013 Members Share Posted April 12, 2013 m-ar interesa si pe mine un nr de telefon de la Vercesi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coman olimpiu Posted January 14, 2014 Members Share Posted January 14, 2014 nu stiti angajeaza si fara experienta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members padumarro Posted February 5, 2014 Members Share Posted February 5, 2014 ggasiti mai multe aici: viewtopic.php?f=172&t=7991&p=92050&hilit=Vercesi#p92050 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted January 4, 2017 Moderators Share Posted January 4, 2017 mai proaspete...cu ajutorul infotrucker.. http://www.infotrucker.ro/patronul-vercesi-condamnat-pentru-exploatarea-soferilor/ asa ca se poate....atunci cind nu te ''cocosezi''.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts