Members maritanu razvan Posted March 18, 2013 Members Share Posted March 18, 2013 PARTENERUL ROMAN in colaborare cu PARTENERUL CANADIAN Conditiile de plasament pentru soferii romani dornici sa lucreze in Canada • Limba engleza fluent: scris, citit, vorbit • 2 ani de experienta pe cap tractor si semiremorca (dovedibil cu carte munca si referinte de la fostii angajatori) • Fara cazier judiciar si abateri majore de la normele de trafic rutier Avantaje: • Avans zero la depunerea dosarului • Biletul de avion dus - intors valabil 1 an este asigurat de angajator • Posibilitatea de a pleca impreuna cu familia inca de la inceputul contractului de munca • Posibilitate de a obtinere statutul de rezident permanent canadian dupa 1 an de munca la recomandarea angajatorului Apasati pe linkurile urmatoare pentru a citi articolele publicate in Ziarul de Bacau pe 8 decembrie 2003 si respectiv 7 aprilie 2004 despre plasarea soferilor in Canada. Pentru a vizualiza un exemplu de viza, click aici. Fotografii din Canada trimise de soferii plasati de firma noastra. Daca nu puteti vizualiza fotografiile click aici pentru a instala Flash Player. Daca nu doriti sa instalati Flash Player click aici pentru a le vizualiza in format clasic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maritanu razvan Posted March 18, 2013 Author Members Share Posted March 18, 2013 si adresa este....SC TIMASATO SRL Stefan cel Mare 27-A-4 Bacau, Romania Tel/Fax: 40-334-413648 Mobil: 40-744-593654 E-mail: office@timasato.ro BAFTA MULTA!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maritanu razvan Posted March 18, 2013 Author Members Share Posted March 18, 2013 pt cine e interesat sa sune pe mobilul care l am postat eu am vb cu doamna de acolo si mi sa parut a fi de treaba ,mentionez ca tatal dansei ca si sotul lucreaza in canada ca si truck driver! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Bogdan_ton Posted August 8, 2013 Members Share Posted August 8, 2013 Din cate imi dau eu seama, mobilul nu mai e valabil, sun de vreo trei zile si nu poate fi contactat. la fix intra direct fax ul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AndreiIE Posted October 4, 2013 Members Share Posted October 4, 2013 Bogdan , am sunat eu azi si in cele din urma mi'a rasp un domn...dar cica posturile de soferi pt canada sunt blocate ...pt moment treb sa asteptam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted October 6, 2013 Members Share Posted October 6, 2013 daca vreti sa ajungeti in canada si nu vreti sa platiti comisionul celor de la timasato puteti incerca sa ajungeti aici pe cont propriu,eu asa am facut dupa ce am fost respins de cei de la timasato:) va las cateva adrese de mail de la diferite firme din canada care accepta soferi din europa puteti trimite cv-uri direct la ei asta ar fi primul pas,bafta. kskromeda@bisontransport.com asta e de la firma la care lucrez eu scornford@westcanbulk.ca driver.recruitment@siemenstransport.com emekenkamp@vrv.ca sper sa va ajute 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AndreiIE Posted October 6, 2013 Members Share Posted October 6, 2013 Multumim stimabile Claudiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members s c u b y Posted October 16, 2013 Members Share Posted October 16, 2013 Multumin de informatii Cine stie firme de transport de masini, transportoare. Am 10 ani de experienta in transportul de masini, si din pacate in Europa nu se vand masinile si nu se mai gaseste de munca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted October 16, 2013 Moderators Share Posted October 16, 2013 ce greu este sa cautati pe forum si sa gasiti Timasoto,e un intreg subiect plin de multe informatii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members s c u b y Posted October 25, 2013 Members Share Posted October 25, 2013 salut Claudiu daca este posibil as vrea sa vorbesc cu tine despre ceva acte ce mi-au cerut in Canada pentru a incepe demersurile iti las emailul meu sau eventul spunemi cum preferi sa vorbim, te pot suna daca nu deranjez trifan@vodafone.it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu74 Posted January 6, 2014 Members Share Posted January 6, 2014 salut claudiu ma numesc tot claudiu iti scriu adresa mea de mail poti vorbi cu mine mai multe avasiline.claudiu@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu74 Posted January 6, 2014 Members Share Posted January 6, 2014 timasato e o vrajela de 2 ani incerc cu ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted January 7, 2014 Members Share Posted January 7, 2014 Break2000star@yahoo.com 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Marian H Posted January 12, 2014 Members Share Posted January 12, 2014 pentru claudiu tp mures as dori sa stiu daca tu lucrezi in canada ca sofer ,si daca permisul de conducere din romania este valabil si in canada , as dori sa vorbima mai mult te rog sa -mi trimiti un raspuns daca citesti acest mesaj pe adresa de e-mail marianharabor@yahoo.com multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members chiuzbbi Posted January 30, 2014 Members Share Posted January 30, 2014 Daca cineva ma poate ajuta si pe mine ...este valabil permisul profesionist de conducere in Canada ?....,si daca nu, ce trebuie facut.?....doresc sa plec in Canada si vreau sa stiu ce ma asteapta acolo,ce trebuie sa fac mai intai...... va multumesc anticipat.... cu stima Claudiu ...din Baia Mare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted January 30, 2014 Members Share Posted January 30, 2014 Am primit mai multe mesaje pe privat in legatura cu canada cam toate aveau acelasi subiect,din pacate nu am destul timp ca sa va raspund la toti asa ca: permisul romanesc NU este valabil in canada....aici va trebui sa va obtineti permis de conducere canadian,in functie de vechimea permisului va trebui sa faceti scoala sau doar sa sustineti examenele,permise mai vechi de 2 ani o sa dati doar examen(4 examene). canadienii cer experienta in general cam 2-3 ani limba engleza trebuie sa o vorbiti destul de bine,se da test inainte sa va dea viza si e destul de greu note de la 1 la 9 trebuie sa luati minim 4.5 ca sa va dea viza in general cauta soferi care sa aiba si viza de america,dar nu exclusiv sunt baieti care lucreaza doar pe canada eu fac curse lungi in general spre america cu retur canada,o cursa dureaza intre 10 si 14 zile cu cateva zile liber,dar puteti lucra cum vreti puteti sta plecati si 3 luni daca vreti eu am facut asta in europa si nu mai vreau sa o fac niciodata. intre 5 si 6 luni pe an e iarna in canada,se pun lanturi si de 4 5 ori pe zi daca ai ghinion in canada poti conduce legal 13 ore pe zi,in state doar 11,camioanele in general nu sunt limitate daca te tin incheieturile poti merge si cu 140 km/h. Primul pas ar fi sa va gasiti un angajator dispus sa va faca oferta de munca mai sus am trecut niste adrese de mail de la firme care stiu ca angajeaza soferi din europa,puteti incerca nu costa nimic sa trimiteti un email.dupa asta mai sunt niste pasi de urmat dar asta ar fi cel mai important sa gasiti pe cineva care sa va faca oferta de munca. sper ca v-am raspuns la unele din intrebari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marius_s_82 Posted January 31, 2014 Members Share Posted January 31, 2014 Daca ne poti spune si ceva despre planul salarial, asigurari, cazare o sa fim recunoscatori. Multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu tg mures Posted January 31, 2014 Members Share Posted January 31, 2014 in general platesc intre 37 si 42 de centi pe mila depinde de firma la care lucrezi se fac legal in jur de 12500 de mile pe luna,eu am facut luna asta 12600 puteam si mai mult dar am stat si pe acasa nu m-am omorat cu lucrul ca sa nu mai zic ca aici e iarna si am condus mai mult pe zapada gheata si alte minuni.cat timp lucrezi aici legal ai aceleasi drepturi ca si un canadian ma refer la asigurari medicale,pensie si ce o mai fi totul se face pe fata legal nu cu contracte de doi lei si fara valoare prin cine stie ce tara baltica sau balcanica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members a(u)di Posted January 31, 2014 Members Share Posted January 31, 2014 as avea si eu o nelamurire; e usor sa obtii viza? ca am niste rude care au plecat acum multi ani si stiu ca au asteptat mult pana au obtinut-o... si au dat si interviu sau cam asa ceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted February 1, 2014 Members Share Posted February 1, 2014 Nu e deloc usor. Cel mai usor e sa pleci cu, contract. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members a(u)di Posted February 2, 2014 Members Share Posted February 2, 2014 Nu e deloc usor. Cel mai usor e sa pleci cu, contract. adica trebuie sa gasesti contractul din Romania, nu? si cum se face interviul?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted February 2, 2014 Members Share Posted February 2, 2014 Da. Interviu pe Skype. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members victor76 Posted February 5, 2014 Members Share Posted February 5, 2014 daca vreti sa ajungeti in canada si nu vreti sa platiti comisionul celor de la timasato puteti incerca sa ajungeti aici pe cont propriu,eu asa am facut dupa ce am fost respins de cei de la timasato:)va las cateva adrese de mail de la diferite firme din canada care accepta soferi din europa puteti trimite cv-uri direct la ei asta ar fi primul pas,bafta. kskromeda@bisontransport.com asta e de la firma la care lucrez eu scornford@westcanbulk.ca driver.recruitment@siemenstransport.com emekenkamp@vrv.ca sper sa va ajute 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members victor76 Posted February 5, 2014 Members Share Posted February 5, 2014 buna seara la toti i-mi puteti da niste adrese cu agenzi din italia care plaseaza soferi in canada, va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreisacca Posted February 6, 2014 Members Share Posted February 6, 2014 Încearca la obiettivo lavoro...stiu ca ei au trimis ceva soferi in Canada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts