Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Waberers - Miercurea Ciuc


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

stimati colegi,stati linistiti ca inca se mai angajeaza la waberers ,defapt din romania va angajeaza pe EURO-UNIO-TRANS ,e o franciza de la waberers. Acum va zic ceea ce o sa faceti la angajare,dupa ce dati testul la miercurea-ciuc o sa faceti PAV-ul (psihologicul),mai devreme s-au mai tarziu,si o sa semnati contractul in care vi se promite 25 pe zi dar asta este doar hartie,plata se face in functie de km si de tonajul pe care il transportati la fiecare cursa,salariul este de mizerie dar pentru incepatori este un imens ajutor ca pot face experienta adevarata . Salariul depinde in mare masura si de coordinatorul pe care il aveti,asta e foarte important,si nu conteaza daca esti roman s-au maghiar,diferente nu se fac in firma. Dragi colegi ducetiva cu curaj ca daca vreti sa faceti experienta ,cei care vor bani sa isi caute la alte firme serioase. Acum in anuarie cu siguranta se fac angajari deoarece multi din colegi nu vor mai veni ,asta din cate am vorbit cu ei prin parcari,asa ca mult noroc si sa ne auzim de bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare si La multi ani colegi! m-am uitat la ce s-a discutat pana acum dar nu am avut rabdare sa citesc toate paginile. Imi spune si mie un coleg care lucreaza la ei sau a lucrat ce curse se dau, cat stai plecat? Ma intereseaza mult acest aspect!

Pentru a se evita incarcarea inutila a paginii te rog sa citesti tot ce s-a scris pana acum si afli tot ceea ce te intereseaza !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Poate sa-mi spuna cineva exact cat este salariul?? Sau macar aproximativ, cat se castiga lunar..eu am lucrat la hartl trans 2 luni si castigam 600 euro, mi-au promis ca o sa fiu titular dar nu am mai asteptat asta..toti cu care am vorbit luau 800-900-1000 de euro lunar si n-am mai stat ca am zis ca nu merita sa castig asa putin si dupa ce ca am putina experienta sa-l invat si pe altul.. imi puteti spune aici exact cum este?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Salutare colegi,i-mi puteti spune ceva si mie dar serios despre firma asta? ca nu stiu ce sa cred sunt pareri pro si contra,pe data de 13.01.2014 sunt chemat la cursuri si daca mai e cineva chemat pe data asta din zona moldovei va rog anuntati-ma si pe mine.

cand ai fost la interviu? in ce data? eu am convingerea ca pentru incepatori este o alegere buna si spun asta de la un alt prieten care a inceput cu ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.