Jump to content

Recommended Posts

 • Members

salut! este o firma nou infiintata care are doua sedii. la Pitesti si la Timisoara. in primul rand sant foarte seriosi ca banii .daca vii la sediul firmei cu masina ta personala ti se deconteaza benzina sau motorina.eu am un sejur la ei de doua luni si sunt multumit.masini toate euro 6 Volvo,Man si Mercedes.majoritatea au pana in 120000 km.Merita sa incerci! Bafta !!!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

se lucreaza doua luni, cu doua saptamani liber. salariu 1800 euro in care este inclus si salariul pe Ro

mai multe detalii sunati la numar de telefon 0753086886. d-na Diana

Edited by cico_3504
unit comentarii
Link to comment
Share on other sites

 • Members

Schimb de paleti la greu, schimb de remorca la craishleim si descarcare la 100-120 km , am facut trei schimburi de remorca in aceeasi zi dar am descarcat decat 2, de doua ori pe saptamana cate 4- 6 descarcari pe zi in germania , bagi la greu austri germania deci chingi cat de multe , nationale tot la fel de multe , incarcari de la kronospan la greu ...pal si parchet si lemne la greu ...singurul lucru bun la ei este plata la timp...am uitat...tu incarci tu descarci aproape toate cursele cu transpaleta.

Edited by premierul
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • Members

Firma e de cel putin 10 ani in Romania, acum 6-7 ani a renuntat la masinile lor in Romania si au oprit doar remorci ....logistica lor este la pitesti de aproape 11 ani...deci nu este firma noua , angajariile pe Romania se face doar la Pitesti , la Timisoara pe str Ghiroda au doar parcul auto...acolo se inscriu si se aduc camioanele pentru revizii..

Edited by premierul
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...
 • 1 month later...
 • Administrators

Atat pentru tine cat si.pentru alti ,, cascati.,, care se cred rebeli pe forum ,  , si asta nu e o jignire ci o contatare , chiar nu inteleg cum percepeti forumul , dar aici , se merge pe respectarea ideilor profesionale , cum si sus scrie , comunitatea soferilor PROFESIONISTI , incercam sa promovam aspectul profesional , daca dumneata cat si alti , nu sti , nu poti , te abti ori inveti cat timp esti pe forum , in rest in afara faci ce vrei , forumul nu iti.e dator cu nimic , in schimb dumneata ii esti dator , sa il respecti , sa ii respecti membrii si sa promovezi ideile morale si profesionale , daca nu , la revedere .... Pentru manuitorii de volan sunt destule grupuri pe Facebook unde puteti batea campii in liniste .  

Iar ca sa inchei dirigentia nu.iti fa griji de membri staffulu cat si de mine ca stim /destule ....  

Deci , se respecta timpii de munca si odihna ? 

 

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • Members

Buna seara. Domnule C_O_C, inainte de a face observatie cuiva, asigurati-va ca, in primul rand dumneavoastra stapaniti gramatica si sintaxa limbii romane. Corect, se scrie " invata ", nu " anvata " - se aplica regula cu litera " i " la inceputul cuvantului. Cuvantul " anagramat " - folosit de dumneavoastra - un derivat al cuvantului " anagrama "- , care este o specialitate rebusistica, si care presupune schimbarea ordinii literelor unui cuvant, pentru a forma alt cuvant. Daca doriti sa caracterizati incapacitatea cuiva de a se exprima in scris si/sau vorbit, corect din punct de vedere gramatical, cuvantul destinat este " agramat ". Atentie, de asemenea, la semnele de punctuatie. In concluzie, hai sa nu procedam la fel ca in parcare, unde toti suntem " profesionisti ", dar, doar pana la proba contrarie. O seara buna va doresc, in continuare. P.S. - am vorbit doar in numele meu, - ca simplu membru al acestui forum -, departe de mine gandul sa ma erijez in avocatul cuiva.

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

 • Administrators
Acum 5 ore, C_O_C a spus:

Stimate administrator anvata sa scrii corect pentru ca esti ANAGRAMAT !(valabil pentru mario bandit)

Stimabile , departe de mine gandul de a gresi in scris si exprimare , desi prin  graba si tehnica , ( scriu de pe mobil ) se pot strecura greseli , sunt greselile pe care le poate face oricare , fara a condamna pe mineni !  Ma scuzi daca greselile mele iti deranjeaza retina , sensibila la a vedea aceste puncte gramaticale , si nu esti capabil  sa intelegi contextul cu care ma adresez . In fine , fiecare cu grija lui ,,, dumneata critica literara ( desi intai ar trebuii sa te uiti la exemplul propriu )  eu problemele ,, soferesti ,,O seara de ajun placuta !! Lasa frustrarile !! 

Legat de avertisment , termeni incorecti , se refera la dex-ul de specialitate , se recomanda folosirea acestuia pentru a fi clari in procesul de predare /invatatura . Daca nu esti capabil sa intelegi acest aspect ,  desi esti scolit , examinat si declarat apt , esti sofer profesionist si ar trebuii sa arati asta , programe si programare se fac in IT , aici iti organizezi timpii de munca si odihna cum trebuie !! Sper ca am fost clar !! Orice alta discutie pe tema asta o consider ,, gargara ,, si te trimit printre manuitorii de volan , acolo unde va intelegeti cu pauze si programe , facebook e plin , te vei simti de minune printre acestia , daca aici nu intelegi comportamentul profesionist !! 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • Members
La 07.09.2016 la 20:24, C_O_C a spus:

Garantii financiare trage colegule ?

- Raporturile dintre angajat și angajator, așa cum sunt ele reglementate de către Codul Muncii, exclud cu desăvârșire solicitarea și/sau reținerea (sub orice formă) de garanții materiale care să acopere valoarea echipamentelor (sau eventualele daune asupra echipamentelor), de orice natură ar fii aceste echipamente și cu care angajatul își desfășoară activitatea.

La 13.10.2016 la 21:41, C_O_C a spus:

Progamul te lasa sa al respecti. ?

- Respectarea Reg. C.E. 561/2006 nu este un privilegiu acordat de către angajator. Este obligație legală.

...

Și mai și spui că lucrezi de 8 ani... Dacă ai lucrat cerând voie să respecți legea, scuză-mă, dar îți bați joc de noi toți. Și mai ești și tare-n gură...

 

 

 

 

 • Like 4
 • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

userului C_O_C ..daca tot doresti sa atragi atentia asupra ortografiei vezi ca si tu ai de indreptat cite ceva..prima lectie..cum folosesti scrierea corecta a cuvintelor  antreb...ami...anvata..[dupa scrierea ta]....??Asa ca nu ii atrage atentia cuiva cind tu faci greseli...Si nu uita...noi suntem soferi..nu ingineri sau profesori cu masterate..

ps= cu toate ca in rindurile noastre vei gasi foarte multi si dintre acestia..

ps2...revenim la tema discutiei Quehenberger Logistic

Reguli: se scrie î la începutul cuvintelor: învăţător, încolo, a întreba etc., deci nu se admite scrierea „ânceput”, „ânger”, „ânsă”; tot î apare la sfârşitul cuvintelor – a coborî, a hotărî, a zăvorî, a izvorî, aşa că e greşită scrierea „coborâ”, „hotărâ”; se scrie â doar în interiorul cuvintelor – pământ, cuvânt, tânăr, când etc. Aici mai există însă o regulă ”adiacentă”: dacă la cuvintele care încep cu î se adaugă un prefix, atunci se păstrează litera lui iniţială î chiar şi după prefix, astfel că î apare şi în interiorul cuvântului, de exemplu, neînţeles, a reînvia etc. La fel î apare în interiorul cuvintelor compuse, în care al doilea element începe cu î, de ex., bineînţeles.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Domnilor colegi nu am vrut sa jignesc pe cineva dar nu vad ce imi atrageti atentia mie ! atata timp cand eu nu am scris nimic de voi ! lasa ti pe domnul administrator( mario) sa comenteze , doar el e mai destept ca toti ! deaceea o ajuns administrator :-):-):-)

Edited by cico_3504
Link to comment
Share on other sites

 • Members
Acum 2 minute, C_O_C a spus:

ami atrageti atentia mie ! atata timp cand eu nu am scris nimic de voi

Pentru că promovezi o cultură, din păcate, foarte răspândită printre căruțașii de teapa ta (căci e o insultă adusă meseriei să te numesc șofer). Nivelul tău de cultură și inteligență este sub minimul admis de standardele acestui forum, așa că du-te șmechere... du-te cu Dumnezeu, ca să nu te trimită careva cu Dumnezei!!!

Nu te mai obosi să-mi dai vreo replică, o voi ignora complet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.