Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Soferii care au blocat circulatia la Nadlac sunt cercetati penal


CALIN

Recommended Posts

 • Administrators

Politistii din Nadlac au intocmit noua dosare de cercetare penala pe numele a tot atatia conducatori auto, care in cursul zilei de 9 februarie, au blocat total ambele sensuri ale Drumului National 7, in localitatea Nadlac.

Din cercetarile efectuate la fata locului, politistii au stabilit ca, intre orele 09.20 - 11.20, cei noua soferi, cetateni romani si straini, aflandu-se in coloana de autocamioane formata pe DN7 in asteptare la iesirea din tara, au iesit din coloana si au pozitionat autocamioanele pe care le conduceau oblic pe drum, obturand total ambele sensuri ale drumului timp de circa doua ore. In aceste conditii, ceilalti participanti la traficul rutier neimplicati in coloana nu si-au putut continua deplasarile.

Fapta celor nou[ soferi constituie infractiune, ca atare, acestia sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de blocare cu intentie a unui drum public prin care se aduce atingere dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic.

Link to comment
Share on other sites

 • EX Staff

Tot saracul camionar sa plateasca.....dar oare s-au gindit de ce au ajuns la acest protest spontan ?

Cercetariile vor da vina numai pe soferi ......codul penal e foarte clar....si uite cum 9 familii vor fi  distruse de zelul vamesilor corupti !

Link to comment
Share on other sites

 • Members

O sa scape cu amenda administrativa (adica scoaterea de sub urmarire penala) ,nici un judecator,procuror nu te baga la puscarie pt asa ceva,insa procesul va fi anevoios si va tine 1-2 ani.....In cazul asta patronii lor ar trebui sa se implice.....darrr din pacate........Eu unul le tin pumnii,eu sunt unul care ma pun de-a latul pe sosea intr-o coloana pt a nu se baga nesimtitii in fata.

Iar acei militieni ar trebui sa inteleaga de ce au recurs la acest gest.......in tarile civilizate sau inventat avertismentele si te pedepseste rau daca o faci din nou.

Si la noi exista avertismentele dar......dat fiind ca e mai interesant excesul de zel........

Bravo colegilor care au luat atitudine.......poate daca erau mai multi......

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Asta este uneala intre soferi.

In momentul in care colegilor li se intocmeau dosare penale sigur altii gandeau celebra fraza "bine ca nu sunt eu".

Oare numai cei 9 erau in coada???

Dar numai ei au avut tupeu sa ia atitudine in timp ce altii au stat cumintei si au profitat.

De ce oare cand a venit "organu" nu au iesit in fata mai multi???

Mai uniti sunt turcii,rusii si alti soferi decat noi romanii...

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

salut...daca aceea coloana  indiferent de motiv...era undeva in alta tara(F,D,GB,D....) mai procedau asa acesti colegi ai nostri?mentionez ca sunt sofer de 23 de ani si de 11 fac extern(am lucrat in toate modurile...ro-eu-ro,comunitate,spania).ceea ce se intimpla pe sosele(din RO) si in vami e si din cauza indisciplinei si lipsei de discernamint al nostru.ma uimesc de multe ori de ceea ce vad de la colegi,lipsa de adevarat profesionalism care ar trebui sa il aiba.ce au rezolvat aceei baieti acolo ca au blocat?au primit marire de salariu? e o cauza pieduta  aceesta lupta prin forta ...si eu ma oftic pt ca nu le vad rostul la aceste actiuni aiurea.din cite stiu eu o sa primeasca o amenda f mare pt asta si o sa aiba si cazier ,se da inchisoare cu suspendare.pacat ca nu reusim sa ne smulgem din mediocritate pacat pacat!

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...
 • Members

Ma gandesc....Constitutia garanteaza dreptul la munca...munca noastra ar trebui sa fie , in general,9 ore de condus pe zi...statul , prin institutiile sale , gestioneaza infrastructura de care ne folosim in mod defectuos si fraudulos , asta pentru ca asa ne trebuie, fiindca ne platim taxele....ori , din acest motiv, noi stam in loc sa mergem...prin tot felul de blocaje...in felul asta nu ne este limitat dreptul constitutional  la munca ???

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Si dupa cum am spus si cu alte ocazii...romanii sunt cei mai lasi oameni....daca am lua atitudine cu totii in astfel de cazuri cat si in alte situatii autoritatile din Romania ar trata astfel de evenimente cu promtitudine si seriozitate....dar daca vom merge pe principiul lasa sa trec eu si dupa mine ..potopul......o sa ajungem sa cersim dreptul la o viata normala

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Dupa parerea mea nu cred ca vor putea dovedi ca soferii faceau parte din ''coloana'' si nu se bucurau ca toti ceilati de '' libera circulatie pe drumurile publice'', ca sa format un blocaj.... asta s'ar fi putut intampla din multe alte motive, in nici un caz intentionat.

Cred ca unui avocat bun ii va fi usor sa rezolve acest caz in favoarea colegilor nostri

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.