Members coman olimpiu Posted March 8, 2014 Members Share Posted March 8, 2014 dar din pacate nu angajeaza fara experienta [ ancepatori ] am sunat eu si au zis ca nu angajeaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted March 8, 2014 Members Share Posted March 8, 2014 Daca ai pe cineva care sa te ia cu el ai mari sanse sa te angajeze.Daca stati in ungaria aveti doar salariu minim fara diurna,la fel si daca veti avea contract pe romania si veti fi in romania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coman olimpiu Posted March 8, 2014 Members Share Posted March 8, 2014 ar fi bine sa cunosc pe cineva dar din pacate nu cunosc pe nimenea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Adrian93 Posted March 13, 2014 Members Share Posted March 13, 2014 E chiar bataie de joc sa lucrezi pe 10 euro la zi chiar ca si incepator, fiecare face cum crede . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coman olimpiu Posted March 14, 2014 Members Share Posted March 14, 2014 eu ma duceam si asa sa fac experienta ca sunt ancepator dar am sunat si nu primesc fara experienta nimenia nu ia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adimar Posted March 14, 2014 Members Share Posted March 14, 2014 salut, daca este cineva chemat la instruire pe 17.03.2014 si are drum prin ploiesti? eu merg cu masina personala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted March 17, 2014 Members Share Posted March 17, 2014 colegu coman de unde esti?Oricum e jale la ei se baga in bani tai cu tupeu.Mai bine imi dadea mai putin decat sa imi ia din banul muncit de mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coman olimpiu Posted March 17, 2014 Members Share Posted March 17, 2014 sunt din sighisoara jud mures Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members globetroter1 Posted March 17, 2014 Members Share Posted March 17, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=558189227621681 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members silfax29 Posted March 18, 2014 Members Share Posted March 18, 2014 Rog pe aceasta cale un coleg angajat la Waberer's sa ma ajute cu o recomandare la angajare. Precizez ca nu am experienta pe comunitate, dar posed permis si atestat transport marfa + transport agabaritic si doresc sa ma angajez in cadrul acestei firme. Daca este cineva cu inima mare dispus sa ma ajute astept mesaj pe privat. O zi buna va doresc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ioanstuhulet Posted March 20, 2014 Members Share Posted March 20, 2014 Buna ziua. colegi. Cineva a facut fisa medicala in Ungaria? Cum a procedat ? Ce investigatii a trebuit sa faca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members rbert Posted March 20, 2014 Members Share Posted March 20, 2014 Colegule "Incepatorii trebuie sa vina cu bani de acasa 2-3 luni ca sa munceasca pentru Wabberer's" de ce induci lumea in eroare?Daca incepi sa lucrezi chiar si in echipaj primesti bani ca toata lumea pe data de 10 a lunii.Binenteles daca ai inceput sa lucrezi in data de 27 a lunii in data de 10 iti sunt platite.Doar atat am vrut sa scriu. Succes la toata lumea PS. pentru un sofer incepator firma mai buna nu cunosc.Parerea mea. Cine vrea sa dea in mine cu pietrii poate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claumedel Posted March 22, 2014 Members Share Posted March 22, 2014 Mai bine mergi la hartal,la waberers ti se dau masini noi,dar ai consum ai km fixi si ti se iau din bani pe motorina de ajungi sa aduci bani de acasa.Vorbesc din propie experienta,nu sunt super sofer dar una e sa fiu eu de vina si una sa consume masina,am schimbat masina si cadecat ma incadrez la consum.Dar in rest e rau,se plang ai lor apoi noi ce sa mai zicem. Colegu silfax29 ca sa te recomande cineva trebuie sa te si ia cu el.....si raspunde de ceea ce faci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Adrian93 Posted March 23, 2014 Members Share Posted March 23, 2014 Exista si firme mai bune pentru incepatori numai trebuie sa cauti mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members coman olimpiu Posted March 23, 2014 Members Share Posted March 23, 2014 oricum nu angajeaza ancepatori si nu trebuie sa cauti mult trebuie sa cauti FOARTE MULT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members florian B Posted March 26, 2014 Members Share Posted March 26, 2014 salutare colegi,as dori un coleg care lucreaza la ei sa nespuna ce a trebuit sa faca la fisa medicala,am inteles ca trebuie sa o facem la ei la budapesta si sihologicul,multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members florian B Posted March 26, 2014 Members Share Posted March 26, 2014 un coleg care merge luni 31 martie la miercurea ciuc,poate mergem inpreuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members florian B Posted March 28, 2014 Members Share Posted March 28, 2014 un coleg din calarasi sau inprejurimi care merge luni 31 03 2014 la miercurea ciuc la cursuri de pregatire;0765414004 este nr meu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bogdy1977 Posted April 4, 2014 Members Share Posted April 4, 2014 salut colegii . vreau sa ma duc marti la un interviu si nu stiu la ce sa ma astept . poate ma ajuta cineva cu ceva sfaturi . vreu sa precizez ca sunt incepator , am lucrat cu un prieten pe camionul lui cateva luni , sper sa fiu acceptat avand in vedere ca nu te angajeaza nimeni fara experienta de minim un an . am inteles de la alti colegi ca firma ar fi ok si este foarte buna pentru cei ca noi si este o rampa de lansare. poate mai ajunge cineva marti acolo , astept si alti colegi bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dutza Posted April 4, 2014 Members Share Posted April 4, 2014 In primul rand trebuie sa fii la 8:30 acolo , o sa mergeti toti intr-o sala unde vi se v-a da un chestionar (nu e greu) , iar dupa o sa mergeti in parcare la proba practica ( nici aici nu e greu daca spui ca ai mai condus). La telefon spun ca nu primesc fara 6 luni experienta , dar mai bine mergi direct. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bogdy1977 Posted April 5, 2014 Members Share Posted April 5, 2014 multumesc dutza Stii cumva care sunt conditiile de salarizare ? am vazut pe aici multe pareri nici nu stii pe cine sa mai crezi , unii te descurajeaza de la inceput , altii iti dau sfaturi bune . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dutza Posted April 5, 2014 Members Share Posted April 5, 2014 Salarizarea nu e chiar de speriat , dar in orice caz se ia mai mult decat la Hartl. Salar de baza 1160 + 8eur/100 km. Mai zicea domnu de acolo de ceva bonusuri pentru zilele de duminica si sarbatorile legale . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionutpaun Posted April 6, 2014 Members Share Posted April 6, 2014 8euro/100km ca titular sau sofer începător ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dutza Posted April 6, 2014 Members Share Posted April 6, 2014 Ca titular. ca sofer incepator salarizarea este : salar de baza 1160 + 10eur/zi. Ca sofer incepator stai doar 2-3 saptamani , maxim o luna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bogdy1977 Posted April 8, 2014 Members Share Posted April 8, 2014 salut Am fost azi waberers si totul a decurs bine , o firma pe care o recomand celor incepatori si vor sa-si inceapa activitatea in ale sofatului. Proba este destul de usoara daca ai ceva habar . Nu aveti de ce sa va faceti griji. Doresc tuturor care merg la waberers multa bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts