Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Politia Romana umilita......pana cand ?


Tavy985

Recommended Posts

 • Members

Politia Romana umilita de o femeie...

Politia Romana umilita de o femeie

Cum dumnezeu sa nu fie ultraj daca vrea sa dea peste politisti ?

Cum sa nu fie fapta penala daca fuge de politie ?

Ma intreb oare cand vor fi politistii lasati sa-si faca treaba asa cum trebuie si sa nu mai fie unii care sa se creada mai tari ca legea ?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 1 year later...
 • 3 months later...
Guest Anonymous

Mai bine sa fie politistii umiliti decat soferii. Nu mai spun ce aere au domnii gabori uneori,si nu vorbesc numai de politia rutiera ;D Cand iti spun culcat tre' sa musti asfaltu,nu conteaza ca jos e mocirla,praf.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 3 months later...
 • Members

Astea sant unele mari beneficii care le-am dobandit dupa furarea puterii de stat. NESIMTIREA. Halal democratie .Ne meritam soarta si asta nu e doar inceputul.Solutia ar fi montarea camerelor video peste tot si felicitarile in posta. Asta ar duce precis la linistirea acestor isteti cu care ne intalnim in trafic.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Pai aici nici nu ai ce "parlamenta" cu politaii. Daca incerci sa te dai cocos la ei, in secunda urmatoare te trezesti la pamint, legat fedeles si aruncat in masina politiei.

INTRADEVAR NU COMPARAM ACTIVITATEA INFRACTIONALA DIN STATE CU CEA DE AICI DIN TARA.....DAR EXCES DE ZEL CA IN STATE NU SE MAI INTALNESTE NICAERI PE PLANETA.

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...
 • Members

        Cred ca scena se intampla pe la ...Radauti ! Si cu ...pistoalele nu cred ca era cazul ! Daca ii dati lui "cap de creta" ... dreptul sa traga cu pistolul ....pe unde vrea cascheta lui, veti putea avea surpriza sa va treziti cu un glonte-n cap daca nu purtati centura , sau daca.... nu se aprind stopurile de frina... pe fata  ! Niciodata nu poti sti ce poarta intre urechi sub cascheta un militica.E adevarat ca s-au rarit "militienii" dar au aparut acei ... "super-politisti" (acei  politisti super dotati ,super educati, super inteligenti, super..... superelectrofantastici ), acei complexati care luau mereu...capace prin curtea scolii , nu erau acceptati in....echipa de fotbal a clasei ,sau...au vazut ...o pasarica prima oara pe la 35-40 ani , frustrati si dornici de afirmare... , si capabili de orice cind au pistolul la.. cingatoare si isi aduc aminte si vor sa razbune acele momente din... copilaria lor "nefericita".

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Cred ca daca aveai pe cineva in familie care lucreaza in  politie nu mai dadeai cu HUOOO,asa cu foc! As vrea sa-l vad pe acela care ii violeaza fata,sau care ii fura masina ,sau care se alege cu dintii rupti pe strada nevinovat si nu cere ajutorul politiei?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.