Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

curiozitate viteza de rulare?

adriano22

Recommended Posts

• Members

viteza cu care ma deplasam la un moment dat ramane memorata pe card,ca pe disc?--nu intreb de depasirile de viteza peste 90 km pe ora!

va intreb pt ca in meniul stoneridge la rubrica viteza vehicul imi face printare numai viteza pe perioade de timp!  exemplu:  am mers cu 80 km pt 10 minute,75-80 pt 20 min.s.a.m.d.!

azi am avut un accident (un nebun de 80 ani nu s-a asigurat la iesirea dintr-o curte!)si as vrea sa aflu viteza care o aveam in momentul impactului!,limita fiind de 50 km/h,eu fiind pe undeva pe la limita!risc ceva daca aveam mai mult de 50?

polizia mi-a dat dreptate,a introdus cardul intr-un card reader pt 2 secunde,mi-au controlat datele si mi-au inapoiat toate documentele zicandu-mi sa ma adresez lor pt eliberarea unui certificat ce serveste la cererea de despagubiri asiguratorului!

stiti m-ai precis care e procedura mai departe in caz de accident in italia?

• Members

Salut.

Si eu sunt curios sa aflu ce spun colegii cu experienta multa in spate referitor la treaba asta...

Asta pentru ca si eu las zilnic, de 20-30 de ori masina la vale pana in 115-120 fara sa fac overspeed (nu depasesc minutul) si sunt curios daca ceea ce se intampla in acest minut ramane totusi pe card...chiar daca nu fac overspeed.

Multumim pentru raspunsuri.

• EX Staff

Salut.

Si eu sunt curios sa aflu ce spun colegii cu experienta multa in spate referitor la treaba asta...

Asta pentru ca si eu las zilnic, de 20-30 de ori masina la vale pana in 115-120 fara sa fac overspeed (nu depasesc minutul) si sunt curios daca ceea ce se intampla in acest minut ramane totusi pe card...chiar daca nu fac overspeed.

Multumim pentru raspunsuri.

Ramine si pe card si in memoria tahograf, si daca ai norocul sa iti scoata graficul de viteza, ai cistigat la loto premiul cel mare !

• 3 weeks later...
  • Administrators

DTCO 1381 memoreaza viteza de condus (media mai multor masuratori) cu data si ora cu o precizie de o secunda.

aceste date se pot citi prin interfata de download !

se poate vedea viteza exact ca si pe o diagrama si asa cum a zis alin poate castigati la loto  ;D

• 2 years later...
  • Moderators

carcone, dupa raspunsul aiurit a celui pe care l-ai copiat ai un raspuns clar pe care nu l-ai luat in seama..nu te mai lua dupa toate balivernele...in memorie ramine totul,ti se poate spune viteza si ora exacta la o cercetare atenta...ca exemplu..la un accident mai serios pe uk ti se poate cerceta activitatea [program,viteza,etc] pe ultimile 12 luni,se intimpla rar asa ceva dar se poate intimpla..