Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

porturile europei


andrei78

Recommended Posts

 • Members

rotterdam,southampton,felistowe, zeebruge,etc.

pe aici am fost eu.dar din toate mi-a placut purfleet ,portsmouth si immingham.mici dar se misca destul de repede nu pierzi timpul.in purfleet si immingham am lucrat cu cobelfret,iar in portsmouth cu ce era pe acolo.

Oricum frumoase amintiri am din porturile din anglia si drumurile de acolo.5 ani petrecuti cu prieteni din copilarie prin toata Anglia.

PS ,scuze pt ortografie

Drumuri bune la toti.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...
 • Members

nu ma pot pronunta despre marimea lor, insa toate au avut un numitor comun pentru mine. am avut ce umbla pentru a gasi adresele "foarte complete" servite de dispecer. am fost in Italia la Savona si la Livorno, in Franta pe la Le Havre, in Germania la Hamburg, in Belgia la Antwerpen, Gent si Zeebruge, in Olanda la Vlisingen. peste tot la descarcat si incarcat masini.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Rotterdam-ul este cel mai mare  si ca trafic si ca intindere din toata Europa si mi sa parut a fi si cel mai bine organizat . Antwerpen este cam intortochiat si mult mai mic . Zeebrugge este dezordonat si mizer.  Le Havre , nu e prea mare ansa este organizat bine.Patras , Igoumenitsa si Pireu specifice Greciei insa cel mai frumos mi sa parut Volos . Porturile Grecesti au un farmec aparte.  Sa nu uitam si Napoli sau Marsilia !

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 9 months later...
 • Members

La muti ani colegi camionagii si drumuri bune,am citit amintirie colegului nostru Valley sunt deacord cu el,am lucrat si eu in porturile Zeebrugger,Gent,Hamburg,am colindat toata europa si scandinavia pe frig,prelata,cisterna,transportor,da pot spune asa cum spunea si ministrul de externe francez,SOFERII CAMIONAGII SUNT TURISTI PLATITI,asa este dar turisti care dormim in cabina,mincam la cabina iar oaza noastra de odihna si relaxare este parcare,cu toate astea amintirile ne ramin iar pe unde alergam noi nu alearga orice muritor de rind.Va doresc un an nou si fericit la toti colegii camionagii drumuri bune si fara incidente.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
 • Members
care credeti ca este cel mai mare port din europa?prin ce porturi ati fost voi?

rotterdam de departe. am mai fost prin purfleet,zeebruge, hamburg ,cuxhaven,patra, igoumenitsa, bari ,goteborg, malmo, travemunde, si altele. toata ziua ma plimb de la unu la altu. rotterdamul cel mai organizat , urmat de goteborg dupa parerea mea

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

am fost prin rotterdam,rostock,trelleborg,dunckerk,bari,igoumenitsa,messina,villa san Giovanni,hamburg,catania,de departe cel mai mare si bine asezat este Rotterdam iar cel mai frumos este in Corsica la bonifacio aici nu am fost dar tare as vrea sa ajung intr~o zi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.