Members andrei78 Posted July 1, 2012 Members Share Posted July 1, 2012 care credeti ca este cel mai mare port din europa?prin ce porturi ati fost voi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members valley black Posted July 1, 2012 Members Share Posted July 1, 2012 rotterdam,southampton,felistowe, zeebruge,etc. pe aici am fost eu.dar din toate mi-a placut purfleet ,portsmouth si immingham.mici dar se misca destul de repede nu pierzi timpul.in purfleet si immingham am lucrat cu cobelfret,iar in portsmouth cu ce era pe acolo. Oricum frumoase amintiri am din porturile din anglia si drumurile de acolo.5 ani petrecuti cu prieteni din copilarie prin toata Anglia. PS ,scuze pt ortografie Drumuri bune la toti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andrei78 Posted July 2, 2012 Author Members Share Posted July 2, 2012 foarte interesant,poate ne mai povestesc si alti colegi amintirile lor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristibu Posted December 22, 2012 Members Share Posted December 22, 2012 rotterdam, hamburg, antwerpen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators sxn Posted December 22, 2012 Moderators Share Posted December 22, 2012 Roterdam e pe departe cel mai mare port al Europei. Din cate stiu a fost cel mai mare din lume pana l-a depasit unul din porturile japoneze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maramu` Posted December 23, 2012 Members Share Posted December 23, 2012 nu ma pot pronunta despre marimea lor, insa toate au avut un numitor comun pentru mine. am avut ce umbla pentru a gasi adresele "foarte complete" servite de dispecer. am fost in Italia la Savona si la Livorno, in Franta pe la Le Havre, in Germania la Hamburg, in Belgia la Antwerpen, Gent si Zeebruge, in Olanda la Vlisingen. peste tot la descarcat si incarcat masini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members globetroter1 Posted December 23, 2012 Members Share Posted December 23, 2012 Rotterdam,cred ca e cel mai mare. Am fost Gdynia,KalsKrona,Civitavecchia,Livorno,Piombino,Messina,Catania,Olbia,,Livorno,Genova,Cagliari,Toulone,Marsilia,Salerno,Ravenna,Marghera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sebythetank Posted December 23, 2012 Members Share Posted December 23, 2012 Rotterdam cred si eu ca este cle mai mare (doar o parere subiectiva) si am fost in Bristol Cuxhaven Antwerpen Le Havre Marsilia Venetia Patra Zeebruge Hamburg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted December 24, 2012 Members Share Posted December 24, 2012 Rotterdam-ul este cel mai mare si ca trafic si ca intindere din toata Europa si mi sa parut a fi si cel mai bine organizat . Antwerpen este cam intortochiat si mult mai mic . Zeebrugge este dezordonat si mizer. Le Havre , nu e prea mare ansa este organizat bine.Patras , Igoumenitsa si Pireu specifice Greciei insa cel mai frumos mi sa parut Volos . Porturile Grecesti au un farmec aparte. Sa nu uitam si Napoli sau Marsilia ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members edymic Posted December 24, 2012 Members Share Posted December 24, 2012 Va salut colegilor . Nu zic ca este te cel mai mare dar Rotterdamul este super . Prin ce porturi am umblat.....Rotterdam , Gent , Zeebrugge , Antwerpen , Igoumenitsa tinand cont ca am tras la Cobelfret , DFDS , KDS , Fixemer . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sandor Posted March 9, 2013 Members Share Posted March 9, 2013 credca porturile din olanda sant destul de bine structurate reusesti sa ajungi repede la zona de incarcare-descarcare si in timp scurt esti liber pt o noua destinatie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members LUCH Posted January 5, 2014 Members Share Posted January 5, 2014 La muti ani colegi camionagii si drumuri bune,am citit amintirie colegului nostru Valley sunt deacord cu el,am lucrat si eu in porturile Zeebrugger,Gent,Hamburg,am colindat toata europa si scandinavia pe frig,prelata,cisterna,transportor,da pot spune asa cum spunea si ministrul de externe francez,SOFERII CAMIONAGII SUNT TURISTI PLATITI,asa este dar turisti care dormim in cabina,mincam la cabina iar oaza noastra de odihna si relaxare este parcare,cu toate astea amintirile ne ramin iar pe unde alergam noi nu alearga orice muritor de rind.Va doresc un an nou si fericit la toti colegii camionagii drumuri bune si fara incidente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nicusor01 Posted April 17, 2014 Members Share Posted April 17, 2014 care credeti ca este cel mai mare port din europa?prin ce porturi ati fost voi? rotterdam de departe. am mai fost prin purfleet,zeebruge, hamburg ,cuxhaven,patra, igoumenitsa, bari ,goteborg, malmo, travemunde, si altele. toata ziua ma plimb de la unu la altu. rotterdamul cel mai organizat , urmat de goteborg dupa parerea mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristi cazacu Posted May 30, 2014 Members Share Posted May 30, 2014 am fost prin rotterdam,rostock,trelleborg,dunckerk,bari,igoumenitsa,messina,villa san Giovanni,hamburg,catania,de departe cel mai mare si bine asezat este Rotterdam iar cel mai frumos este in Corsica la bonifacio aici nu am fost dar tare as vrea sa ajung intr~o zi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts