EX Staff VT880 Posted February 17, 2011 EX Staff Share Posted February 17, 2011 In Bucuresti s-a deschis de curand un restaurant dragut. Istria. Mananci peste si fructe de mare. Preturile pot spune ca sunt ok. Ambienta perfecta.... iar locatia: calea victoriei in spate la bcr Numai bun de parcat camionul si facut plinul cu peste la gratar !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members leobango Posted February 17, 2011 Members Share Posted February 17, 2011 Asta e cea mai tare! ;D ;D ;D , sa crape asfaltul de pe Victoriei de ciuda ca vin agabariticile, sa sara fructele de mare in sus de bucurie ca au parte si soferii de ele! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted February 17, 2011 Members Share Posted February 17, 2011 apropo de ciolan cu fasole , il mai gasit excelent la iesire din Avrig spre Sibiu e partea dreapta [12lei] si mai e un restaurant foarte curat ieftin si decent la Ilia spre Timisoara 200 de metri pe stanga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted February 18, 2011 Members Share Posted February 18, 2011 Mor de pofta, astept cu nerabdare sa primesc autorizatia de la primaria capitalei sa ies cu Regina la o cina cu fructe de mare pe Victoriei... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 18, 2011 Members Share Posted February 18, 2011 Nu fiti rai , mai baieti, parcati si voi camionul in militari, luati un autobuz pana pe victoriei (sau 2,3,4) , mancati acolo si va reintoarceti la camion, asta daca il mai gasiti acolo .Ce mare scofala ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted February 18, 2011 Members Share Posted February 18, 2011 Intrebare: Cum introduc Regina in autobuz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 18, 2011 Members Share Posted February 18, 2011 Intrebare: Cum introduc Regina in autobuz? Pe bucati . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted February 18, 2011 Members Share Posted February 18, 2011 din 3 miscari....deschizi usa..intra regina....inchizi usa.....nu e greu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckerv Posted February 18, 2011 Members Share Posted February 18, 2011 :o :o Hooollllaaa, domnilor nu cumva sunteti off topic?????? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Fane Posted February 23, 2011 Members Share Posted February 23, 2011 ON TOPIC: Vad ca nu a amintit nimeni de Popasul Soferilor da la Ploiesti, autoservire, mancare "ca la mama acasa", preturi decente, recomand! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted March 13, 2011 Members Share Posted March 13, 2011 La iesirea 206 de pe autostrada M7 in Ungaria intalniti un indicator pentru parcarea Berenyi care este situata la 900 m distanta de autostrada pe national 7. Va recomand sa mergeti cu incredere in aceasta parcare, noi colegii ii mai spunem "La herghelie" deoarece au niste cai foarte frumosi. Mancarea si serviciile sunt foarte bune la preturi acceptabile pentru un sofer, daca sunteti cu familia in concediu tot aici gasiti si cazare. Parcarea pentru camioane este suficient de mare, ve-ti gasi loc la orice ora, este asfaltata si iluminata. www.berenyifogado.hu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 13, 2011 Members Share Posted March 13, 2011 La iesirea 206 de pe autostrada M7 in Ungaria intalniti un indicator pentru parcarea Berenyi care este situata la 900 m distanta de autostrada pe national 7. Va recomand sa mergeti cu incredere in aceasta parcare, noi colegii ii mai spunem "La herghelie" deoarece au niste cai foarte frumosi. Mancarea si serviciile sunt foarte bune la preturi acceptabile pentru un sofer, daca sunteti cu familia in concediu tot aici gasiti si cazare. Parcarea pentru camioane este suficient de mare, ve-ti gasi loc la orice ora, este asfaltata si iluminata. www.berenyifogado.hu Am intrat pe site-ul lor si..... RUSINIIICAAAA !!!! > > >. Au site-ul in maghiara,engleza,germana,slovena,croata,italiana,ucrainiana si rusa, dar in romana nu, desi suntem vecini si mai degraba opreste un roman in acea parcare decat un rus. PAI ORI SUNTEM VECINI ORI NU MAI SUNTEM . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted March 14, 2011 Members Share Posted March 14, 2011 Ai dreptate Tavy dar credema pe cuvant ca esti servit cu cea mai mare amabilitate iar mancarea este de nota 20. P.S. : cand vi cu Lady M in Romanica faceti un popas acolo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 15, 2011 Members Share Posted March 15, 2011 P.S. : cand vi cu Lady M in Romanica faceti un popas acolo... ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted March 15, 2011 Members Share Posted March 15, 2011 Ai ramas fara cuvinte cand ai auzit de Lady M...razi tu razi Harap Alb! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Driver-ul Posted April 30, 2011 Members Share Posted April 30, 2011 La iesirea 206 de pe autostrada M7 in Ungaria intalniti un indicator pentru parcarea Berenyi care este situata la 900 m distanta de autostrada pe national 7. Va recomand sa mergeti cu incredere in aceasta parcare, noi colegii ii mai spunem "La herghelie" deoarece au niste cai foarte frumosi. Mancarea si serviciile sunt foarte bune la preturi acceptabile pentru un sofer, daca sunteti cu familia in concediu tot aici gasiti si cazare. Parcarea pentru camioane este suficient de mare, ve-ti gasi loc la orice ora, este asfaltata si iluminata. www.berenyifogado.hu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted July 1, 2011 Members Share Posted July 1, 2011 restaurant Cambera la intrarea in Drobeta Turnu Severin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 pentru sorim t nu stiu poate ai avut tu norocul sa manaci la mihai viteauzu (e60 sighisoara -bv) bine dar acolao e dezastroasa mancarea mi s a facut rau de doua ori din macarea de acolo in rest not 100 pentru parcare nu se palteste nici un ban e fffoarte sigura stau la 5km de a parcarea aia dar niciodata nu am auzit sa se fure si il mai avem si pe baiatu ala cu accesori pt camioane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mmc66 Posted September 4, 2011 Members Share Posted September 4, 2011 cel mai bine mananci ce ti ai pus de acasa.Am intrat in cateva parcari care au si pretentii ca ofera conditii, dar am fost surprins cand am gasit meniu numai cu mancare turceasca, programe tv turcesti se vorbea numai in limba turca,si parea ca chiar am deranjat cu prezenta desi am platit parcareasi sincer chiar m-am simtit singur in tara mea.In loc sa luam exemple din vest de unde avem pretentii,preferam sa ne tiganim ? mai bine i-mi pun mancare de acasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Earl Posted September 28, 2011 Members Share Posted September 28, 2011 Carciumile de la iesire din Ramnicu Sarat spre Focsani....la Paulino , ciorba de burta ca pe vremea lui Ceasca...super ! Iar la un km. mai sus, la parcare super gratar din porc...toate la preturi bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Gabi Posted December 2, 2011 Members Share Posted December 2, 2011 La Unirea , jud. Alba , la intrarea dinspre Aiud se mananca foarte bine , ciolan imens , si preturi corecte (3 portii au costat 30 lei cu tot cu paine si salata) Alt popas la care merita sa stai este la Boita , doar ca nu imi mai amintesc numele ! La fel , portii mari si preturi mici ! Da da la boita la Popas km 247 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members clau46 Posted December 2, 2011 Members Share Posted December 2, 2011 am mancat si eu acola dar nu mi s-a parut tare stralucita mancarte si foarte cumpa!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted June 8, 2012 Members Share Posted June 8, 2012 In Bucuresti s-a deschis de curand un restaurant dragut. Istria. Mananci peste si fructe de mare. Preturile pot spune ca sunt ok. Ambienta perfecta.... iar locatia: calea victoriei in spate la bcr Au si parcare pentru camioane ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted June 8, 2012 Members Share Posted June 8, 2012 Imediat ce treci podul de la Ilia venind dinspre Deva, in stanga sunt doua parcari turcesti . Cea din spate e mai buna . Se mananca bine , mancare turceasca siiii....destul de ieftin . Curat , proaspat si decent . Au si dus si internet free. Recomand kebabul ,,stropit" cu airan . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members crystyan_57 Posted June 8, 2012 Members Share Posted June 8, 2012 la iesire din campu lung mold spre gura hum se afla popasul baciului pe partea dreapta si pe stanga o parcare imensa pe tiruri si acolo se mananca super bine si ieftin eu de cate ori merg la vatra dornei acolo mananc si niciodata nu am fost dezamagit si la preturi cu 20 de lei nu poti manca cat iti aduc ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts