Members mikipo85 Posted September 23, 2011 Members Share Posted September 23, 2011 As dori sa "aud" pareri , impresii din partea femeilor , despre ....cum e sa fii soferita de tir ...Sau din partea celor care fac echipaj , sot-sotie . am inceput scoala de soferi ,categ c- ce, si imi doresc sa fac echipaj cu sotul meu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 i-auzi-o pe-asta: BAFTA!!! ce te intereseaza de restu? o sa fii cu sotul tot timpul....o sa fiti in familie ca sa zic asa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members grumeza costel cristinel Posted February 3, 2012 Members Share Posted February 3, 2012 este de apreciat curajul tau si nu pentru ca nu vei putea conduce sau descurca cu un tir dar sincer o sa fie putin dificil cu curatenia si igiena personala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristruk Posted February 3, 2012 Members Share Posted February 3, 2012 colega mult succes si drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members r_ioana Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 Salutari miki! Ai obtinut permisul? Cum a fost? Eu si sotul urmeaza sa plecam in echipaj dupa scurt timp... Am ceva emotii dar ambitia e mare:) Am o sora care lucreaza de doi ani impreuna cu sotul ei pe Comunitate... Cert e ca s-au ingrasat amandoi, ea se cam plange de dureri de spate si de oase... Problema e ca ei au stat si 8 luni fara concediu... Dar nu te descuraja! Depinde de organismul tau, de personalitatea ta, de motivatie, de realisml tau etc. Oricum, nu e o meserie pe care sa o faci prea mult timp pentru ca te termina ori fizic, ori psihic, ori ambele. Iti tin pumnii! Mai vorbim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members r_ioana Posted May 8, 2012 Members Share Posted May 8, 2012 Stii care era o intrebare ce ii chinuia pe colegii de la ADR? Cum ma voi urina eu la roata? ))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny Posted June 28, 2012 Members Share Posted June 28, 2012 Stii care era o intrebare ce ii chinuia pe colegii de la ADR? Cum ma voi urina eu la roata? ))))) ce ii interesa pe cei de la ADR:)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costi979 Posted July 1, 2012 Members Share Posted July 1, 2012 nu le-ai zis ca la majoritatea masinilor roata de rezerva iti este accesibila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elena_es Posted September 11, 2012 Members Share Posted September 11, 2012 este de apreciat curajul tau si nu pentru ca nu vei putea conduce sau descurca cu un tir dar sincer o sa fie putin dificil cu curatenia si igiena personala. buna...scuze,dar n-am priceput eu de ce ai spus ca o sa fie greu cu igiena personala si curatenia?!.....eu lucrez pe camion de 40 tone de peste 5 ani si,sincer...nu-s nespalata...sunt la toate benzinariile,ariile de serici autohofuri, etc...sunt dusuri,cu 2-3 euro faci dush....carei problema ta,sincer nu pricep.... sa ai drumuri bune si fara evenimente neplacute... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elena_es Posted September 11, 2012 Members Share Posted September 11, 2012 As dori sa "aud" pareri , impresii din partea femeilor , despre ....cum e sa fii soferita de tir ...Sau din partea celor care fac echipaj , sot-sotie . am inceput scoala de soferi ,categ c- ce, si imi doresc sa fac echipaj cu sotul meu . Salut Miki.....si felicitari pt curaj ! ma bucur sa vad ca am colege,sau viitoare colege,pe-aici....eu sunt angajata la o firma din spania in spania de 5 ani,cu sotul meu si muncim prin toata UE si partea de n a Africii,sper sa lasi mesaj si sa mai...povestim,ca-i tareee greu tot pe drumuri fara sa ai colege,vecine,amice...hehehehe sa ai cu cine povesti,ca bietul meu barbat,,,,24 ore din 24 cu mine....de multe ori nici nu ma aude,vb singura...hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elena_es Posted September 11, 2012 Members Share Posted September 11, 2012 Salutari miki! Ai obtinut permisul? Cum a fost? Eu si sotul urmeaza sa plecam in echipaj dupa scurt timp... Am ceva emotii dar ambitia e mare:) Am o sora care lucreaza de doi ani impreuna cu sotul ei pe Comunitate... Cert e ca s-au ingrasat amandoi, ea se cam plange de dureri de spate si de oase... Problema e ca ei au stat si 8 luni fara concediu... Dar nu te descuraja! Depinde de organismul tau, de personalitatea ta, de motivatie, de realisml tau etc. Oricum, nu e o meserie pe care sa o faci prea mult timp pentru ca te termina ori fizic, ori psihic, ori ambele. Iti tin pumnii! Mai vorbim! Buna Ioana....poate ne spui si noua cum te descurci,eu acum cateva sapt mi-am facut cont aici si...desi mi-a fost un pic teama sa intru pe chat....baietii m-au primit ff bine dar mi-ar place sa vb si cu alte soferite,sa impartasim impresii,experiente,sfaturi etc... Drumuri bune ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elena_es Posted September 11, 2012 Members Share Posted September 11, 2012 Buna tuturor,ma numesc Elena sunt soferita si ma bucur ca,intamplator, am dat peste acest site.Am citit cateva zile pe-aici si vreau sa multumesc adiministratorului si celor ce posteaza diverse informatii, pt ca ne sunt de mare ajutor. Drumuri bune tuturor... Bine ai venit pe acest forum,o sa fiu putin rautacios dar nu te supara,inteleg cum este prima data,o sa te rog sa citesti putin regulamentul si sa nu mai faci postari multiple,ne poti scrie in schimb o pagina intreaga ca nu ne suparam,succes si drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AlexVAL Posted September 11, 2012 Members Share Posted September 11, 2012 Bine ai venit Elena, ma bucur ca sunt si femei care conduc TIR si se respecta. Drumuri bune sa ai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elena_es Posted September 30, 2012 Members Share Posted September 30, 2012 Bine ai venit Elena, ma bucur ca sunt si femei care conduc TIR si se respecta. Drumuri bune sa ai. Buna AlexVAL si multumesc pt urarea de bun venit...drumuri bune si tie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elena_es Posted September 30, 2012 Members Share Posted September 30, 2012 Buna,nu esti rautacios,ai dreptate,am observat (tarziu)ca am facut postari multiple,dar cum mereu sunt in criza de timp si fac 10 lucruri odata....asa patesc,scuze,o sa fiu mai atenta...hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ady adt Posted September 30, 2012 Members Share Posted September 30, 2012 bravo voua acelor femei care isi doresc sa faca aceasta meserie. mult respect si drumuri bune. jos palaria!!! * Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elena_es Posted October 11, 2012 Members Share Posted October 11, 2012 bravo voua acelor femei care isi doresc sa faca aceasta meserie. mult respect si drumuri bune. jos palaria!!! * multumim....inceram si noi sa facem...soferie...hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ady adt Posted October 11, 2012 Members Share Posted October 11, 2012 ce va mai place sa va ascundeti dupa degetel ca ,,incercam,, voi sunte-ti soferite...de TIR.Drumuri bune sa aveti si succes in ceea ce faceti. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tripon Florin Sebastian Posted October 11, 2012 Members Share Posted October 11, 2012 buna si drumuri bune...imi pare foarte bine ca printre noi isi mai face loc si sexul frumos...toata aprecierea mea ptr curaj...am vzt si femei sofer de tir singure...toata aprecierea mea ....iar cu roata de rezerva nu iti face probleme...multa nesimtire ca barbatii ca toti avem un dos identic...asa ca mult curaj...drumuri bune si fara evenimente Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elena_es Posted October 12, 2012 Members Share Posted October 12, 2012 ce va mai place sa va ascundeti dupa degetel ca ,,incercam,, voi sunte-ti soferite...de TIR.Drumuri bune sa aveti si succes in ceea ce faceti. ;) ......pai....noh...eu dupa 5 ani jumate de batut drumurile europei si cateva tari din n-africii(muncit zi si noapte).......nu mai am mult pana pe la 1 mil de km.......si inca tot nu ma consider sofer adevarat....mai am multe de invatat fata de cei cu 20 de ani de experienta......dar multumim pt aprecieri.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mario ro Posted October 14, 2012 Members Share Posted October 14, 2012 pentru elena-es acum cu ceva timp in urma te chema mariana si te ocupai cu recrutare de personal pentru o empresa din irun ce facea mai mult anglia sigur nu ma insel am memorie vizuala ce sa intimplat? sa auzim de bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mihaila Gelu Posted October 14, 2012 Members Share Posted October 14, 2012 Salut ! Bun venit in gasca ! Drumuri bune ! Spor la castig ! Ps ! Mi-e mila doar de bietii colegi care sunt obligati sa va suporte 24 din 24 ! ( glumesc) Bravo !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elena_es Posted June 26, 2013 Members Share Posted June 26, 2013 Pt Mario ro.......??? CE doamneee vorbesti mai baiete?Eu locuiesc de 7 ani in España,de 6 sunt pe camion,am muncit mereu pe Europa si Africa,cum iti permiti sa faci astfel de afirmatii??? pt mario ro....doar acum am vazut ceea ce=ai scris.....rusinica cu astfel de afirmatii aiurea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted June 26, 2013 Moderators Share Posted June 26, 2013 Elena te dublezi in mesaje,ori ai avut probleme cu internetul si ai postat de doua ori ori ai dat parola cuiva si au aparut doua comentarii diferite,am facut unul singur din ambele, Referitor la subiect sunt destule femei soferite,este bine ca apar tot mai multe si din tara noastra, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elena_es Posted June 26, 2013 Members Share Posted June 26, 2013 cico_3504.... scz,poate am ...dublat mesajul,iar ceea ce m=a deranjat la mesajul lui mario ro a fost faptul ca mi=a atribuit alt nume sau id,alta munca,fara sa fie adevarat.....putea sa ma intrebe nu sa posteze tampenii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts