Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Actros vs Volvo

Pe care l-ati prefera?  

80 members have voted

1. 1. Pe care l-ati prefera?

• Actros
      32
    • Volvo
      48

Recommended Posts

• Members

Eu am votat Volvo p/u ca-mi place la nebunie

Te gresesti daca crezi ca Actrosul e mai fiabil ca VOLVO,  nu zic ca Actrosul e un camion rau, au motoare fiabile, confortabile, spatioase, mai ieftine la intretinerea si service=ul programat (la fiecare 50000 km),  insa la Volvo nu am auzit pe nimeni sa se bage la transmisie mai devreme de 1.5 mln. km. Daca schimbi filtrele si bagi motorina buna, treci de 1mln km fara sa te bagi la injectoare,

Pe cind la MB Actros nu cred ca sunt careva camioane sa treaca de 1 mln KM fara ca sa dea jos cutia de viteze macar o data.  Acum am mai auzit de la mai multi ca la ACTROS MP3(2010)  injectoarele le repara/schimba deja dupa 250 000 km

• Members

Eu am votat Volvo p/u ca-mi place la nebunie

Te gresesti daca crezi ca Actrosul e mai fiabil ca VOLVO,  nu zic ca Actrosul e un camion rau, au motoare fiabile, confortabile, spatioase, mai ieftine la intretinerea si service=ul programat (la fiecare 50000 km),  insa la Volvo nu am auzit pe nimeni sa se bage la transmisie mai devreme de 1.5 mln. km. Daca schimbi filtrele si bagi motorina buna, treci de 1mln km fara sa te bagi la injectoare,

Pe cind la MB Actros nu cred ca sunt careva camioane sa treaca de 1 mln KM fara ca sa dea jos cutia de viteze macar o data.  Acum am mai auzit de la mai multi ca la ACTROS MP3(2010)  injectoarele le repara/schimba deja dupa 250 000 km

Sustin cele spuse de colegu'. Si s-a convins si hermanrazvan de Volvo.

• Members

AlexVAL da mam convins ;) doar cu spatiul din cabina am probleme.

daca gasesti un GlobeTrotter XL o sa fie mai ok cu spatiu, stiu ca nu e ca in Actros sau altele..dar te obisnuiesti, daca esti singur n-ai treaba. E mai inghesuiala in doi.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • Members

Amandoua sunt marci foarte puternice, dar eu unul as alege Actrosul.  Intretinerea e mult mai ieftina, confortul este superior celui de la Volvo, si consumul mai mic. Acum depinde si de preferinte, poti sa intrebi mult si bine, ca omul tot ce ii place lui o sa zica ca e mai bun.

• 1 month later...
  • 2 years later...