Members stanciudan76 Posted July 10, 2012 Members Share Posted July 10, 2012 Salutare colegilor ... Imi poate spune cineva cate ceva despre ELITON de la PITESTI? Am fost chemat de ei la munca in urma depunerii unui CV, si nu stiu daca sant mai seriosi decat altii. Ceva informatii despre cum platesc, consum,etc. stiti voi. Poate vreun goleg are detalii, MULTUMESC ANTICIPAT... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny Posted July 10, 2012 Members Share Posted July 10, 2012 Salutare colegilor ... Imi poate spune cineva cate ceva despre ELITON de la PITESTI? Am fost chemat de ei la munca in urma depunerii unui CV, si nu stiu daca sant mai seriosi decat altii. Ceva informatii despre cum platesc, consum,etc. stiti voi. Poate vreun goleg are detalii, MULTUMESC ANTICIPAT... Colegu trebuia sa te interesezi de firma, toate cele si abia dupa aceea sa-ti depui CV la ei sau in general la orice firma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stanciudan76 Posted July 10, 2012 Author Members Share Posted July 10, 2012 Da , multumesc .... Mi-ai fost de mare ajutor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny Posted July 10, 2012 Members Share Posted July 10, 2012 Da , multumesc .... Mi-ai fost de mare ajutor. Nu trebuie sa te oftici colegule.Dar asa este. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stanciudan76 Posted July 10, 2012 Author Members Share Posted July 10, 2012 Poi tu nu te-ai oftica, sa te ia la mishto unul care are varsta cu un an mai mare decat permisul meu. Eu am cerut o mana de ajutor nu caterinca de la un pusti fare permis, care doar viseaza la un camion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VilceanuMadalin Posted July 10, 2012 Members Share Posted July 10, 2012 Colegule imi poti da si mie un link de la pagina lor sau un mail ceva te rog frumos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stanciudan76 Posted July 10, 2012 Author Members Share Posted July 10, 2012 Exact asta caut si eu, ceva mai multe informatii despre ei, daca ar fi fost LAZAR sau COMDIVERS as fi renuntat rapid, avand in vedere povestile care circula, dar despre ELITON nimic rau pana acum. Nu imi ramane decat sa incerc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristibardes Posted July 10, 2012 Members Share Posted July 10, 2012 la eliton dupa cate am auzit e mai rau ca la com divers si lazar bani pe caiet motorina platita etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AlexVAL Posted July 10, 2012 Members Share Posted July 10, 2012 la Eliton Trans e cam aceeasi poveste ca si la Lazar si COM Divers...se aseamana firmele astea 3...de-aia stau si unii langa altii. Merita sa incerci o luna de zile si apoi sa pleci ca alta varianta nu ai.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stanciudan76 Posted July 11, 2012 Author Members Share Posted July 11, 2012 Da... multumesc colegii, mai astept si alte opinii, poate cineva stie mai multe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SorinPopa Posted August 6, 2012 Members Share Posted August 6, 2012 La Eliton faci comunitate. 1400 euro salariu fix. Fac Anglia-restul Europei. Dispecerii...idioti! Platesti motorina si mai pui si magnetul ca sa te incadrezi la ferry sau la incarcari si descarcari. Nu e roza treba !!!!!!!!!! Bafta multa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stanciudan76 Posted August 6, 2012 Author Members Share Posted August 6, 2012 Multumesc colegul Sorin, deja mi-am facut angajarea si e prea tarziu pt a mai face altceva. Acum ce-o fi o fi.... ma uit la colegii mai tineri si vad ca e tare greu sa gaseasca ceva de munca, care sa fie cat de cat platit. Oricum foarte multumesc... RESPECT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adubaba Posted September 25, 2012 Members Share Posted September 25, 2012 ATENTIE la NEATENTIE ! In general nu este mai rau ca la alte firme Romanesti. Se lucreaza pe comunitate,in echipaj sau singur, in special Anglia - restul Europei,au masini bune , colectivul in mare majoritate este.. ok, patronii au fost soferi, sunt de bun simt, banii 1300eu + 400-500 ron salariul pe tara,nu se baga la data fixa, te cam...milogesti pina ii obtii, ti se opresc lunar 100 euro... garantie pina cind... pleci , magnetul il pui daca vrei sa...te evidentiezi doar(nu te obliga nimeni) , se lucreaza intre 2 - 3 luni, cu 2 saptamini acasa, iar daca nu esti ATENT , te trezesti cu motorina de plata fara sa fi pus mina pe vre-un litru !!! Vorbesc foarte serios , este purul adevar, gresesc UNEORI in favoarea lor !!!!! MI S-AU IMPUTAT 600 LITRI AIUREA !Sper sa gaseasca... gresala si sa-mi returneze banii, sa nu ii supere adevarul si sa ma dea afara ! Oricum Dumnezeu are .. planul lui cu fiecare dintre noi ...!!! Drumuri bune tuturor, si.... ATENTIE LA NEATENTIE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Barba Posted November 18, 2012 Members Share Posted November 18, 2012 Le plac sa mearga mult pe nationale,daca se pot evita.Ori cand mergi pe astfel de drumuri cum sa te incadrezi la22% plus 0.5l pe tona.Nici un constructor de camioane nu da consum.In Romania se profita de slabiciunile soferilor.Daca au luat credite nu trebuie sa intre in disperare si sa strice treburile la ceilalti.Lucrez in Spania si daca as trimite camionul meu la vreo firma din tara nu cred ca iar interesa.Am un consum per total de 41.3%.Si nimeni nu zice nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AlexVAL Posted November 18, 2012 Members Share Posted November 18, 2012 Pe straini ii doare in cot de consum...am vazut prin Anglia, niste prieteni care lucreaza acolo, au consumuri de 40% pe camioane, ca nu le cere nimeni consum, acolo ti se cere sa fi la timp cu descarcarea, sa faci transport. Numai la idiotii de romani se poarta asta cu consum de motorina, platesti motorina etc..Acum am ajuns si eu acasa si vreau sa spun ca e ultima data cand mai lucrez la romani, deci nu se renteaza sa lucrezi cu astfel de firme si patroni din astia nesimtiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dan constantin Posted December 20, 2012 Members Share Posted December 20, 2012 a auzit vreun coleg ceva despre ELITON TRANS PITESTI.cum plateste,cnditii de munca.Am ceva oferta de muncade la ei.DRUMURI BUNE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maramu` Posted December 20, 2012 Members Share Posted December 20, 2012 noroc colegu. da o cautare in coltul din dreapta sus cu Eliton Trans, si o sa gasesti un topic intreg despre ei, cu diferite pareri de la colegi. noroc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dan constantin Posted December 20, 2012 Members Share Posted December 20, 2012 mersi colegu dar nu scrie nimic de ei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maramu` Posted December 20, 2012 Members Share Posted December 20, 2012 in coltul din dreapta sus al paginii, scrie tu Eliton Trans Ploiesti si da cautare. o sa iti apara vreo 5 postari cu informatii despre ei. o sa gasesti acolo mai multe despre ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members steffy22 Posted December 20, 2012 Members Share Posted December 20, 2012 chiar am dat si eu , cauta si nu apare nimic nici de eliton trans pitesti ceea ce cauta colegu si nici de eliton trans ploiesti ceea ce ai zis tu maramu.... daca apare asa cum zici tu pune linkul cu rezultatul cautarii .decat n posturi cu "sfaturi " mai util era linkul cu raspunsul cautarii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted December 20, 2012 Administrators Share Posted December 20, 2012 http://www.soferii.ro/Forum/index.php/topic,7772.msg55685.html#msg55685 o fi asa greu de cautat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maramu` Posted December 20, 2012 Members Share Posted December 20, 2012 scuze, greseala mea! era Eliton Trans Pitesti. promit sa nu mai fac n postari cu sfaturi. si apropo, eu l-am gasit. sarbatori frumoase. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adubaba Posted April 7, 2013 Members Share Posted April 7, 2013 Salut colegii, eu am lucrat la ei, pina in noiembrie 2012, am plecat pentru ca nu sunt corecti: adica iti retin bani de motorina fara sa iei vre-un litru si chiar daca ai mers "la economie","in turbo", "coeficient de suprasarcina" si toate masurile de economie..., te priveste in ochi patronul si te minte invocind fel si fel de basme, cum ca nu corespunde dynafleet-ul cu foaia de parcurs,... si multe alte aiureli, au un tupeu fantastic, si un dispret total dar oarecum mascat fata de sofer ,iti cauta fel de fel de motive daca nu esti milog si lingau ,daca nu le bagi limba-n ureche te elimina lingaii lor care fac asta. Daca esti dispus ca sofer sa cistigi oricit si sa te mai milogesti si pentru banii tai sa fi piricios ,lingau,servil pina la slugarnicie, umil si hotarit sa contribui la bunastarea patronilor tai, NU RATA ACEST JOB !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alinfbl Posted April 7, 2013 Members Share Posted April 7, 2013 salut colegi agajeaza si fara experienta? un numar de telefon stie cineva de la ei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adubaba Posted April 8, 2013 Members Share Posted April 8, 2013 0723.223823 d-na Viorica, 0722.235166 Catalin (patron) Suna si vezi ! Am gasit acolo si incepatori.... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts