Members bogdan1983 Posted September 23, 2013 Members Share Posted September 23, 2013 veun coleg de la iasi care are a mai fost sunat poate mergem impreuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members likka Posted September 24, 2013 Members Share Posted September 24, 2013 am fost si eu sunat si plec joi seara din bucuresti cu masina personala spre cluj ca sa ajung la cluj vineri dimineata , daca mai sunt doritori astept pm, din ce am vorbit nu este obligatoriu sa ai adr si au si prelate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members amihai61 Posted September 24, 2013 Members Share Posted September 24, 2013 daca e vreun coleg care merge la cluj plec joi la ora 3am din buzau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wolf Posted September 24, 2013 Members Share Posted September 24, 2013 interesativa cand va duceti la interviu ,pt ca una promite si alta este in spania ex 8 centi pe cabina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ionutzb Posted September 24, 2013 Members Share Posted September 24, 2013 am ADR, am fost si sunat,da n-am coleg...obligatoriu cu experienta ca eu n-am... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members amihai61 Posted September 25, 2013 Members Share Posted September 25, 2013 a fost vreun coleg la interviu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bogdan1983 Posted September 25, 2013 Members Share Posted September 25, 2013 colegii care au fost la interviu sa dea cateva detalii .multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members boldisteanu clau Posted September 25, 2013 Members Share Posted September 25, 2013 Caut coleg cu experienta pe comunitate pentru echipaj. e-mail : bldclau@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SirRaffy Posted September 26, 2013 Members Share Posted September 26, 2013 nu sunt decat 8 masini inmatriculate la cluj momentan.au marit de la 2 luni si 3 sapt afara si o sapt acasa la 2 luni si 3 sapt afara si 2 sapt acasa si au mai pus 100 euro la salar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members likka Posted September 27, 2013 Members Share Posted September 27, 2013 proaspat intors de la cluj de la interviu , am ajuns dimineata am completat un chestionar nume, numar telefon, adresa... etc, dupa n-i sa explicat in mare de domnul din spania si domnul care traducea despre firma si ne-a pus intrebari in legatura cu experienta si ce masini am condus ,ce consum am avut ,bla,bla,bla dupa afara sunt 8 mercedesuri automate noi,(4500km) remorcile sunt second-hand am cuplat si cateva ture prin curte si o parcare cu spatele atat eu si colegul cu care am venit despre plecare se plateste de catre firma biletul de avion si se sta 2 luni si 3 saptamani cu 2 acasa concediu salariu este 1300 ron din care se retine 10% o garantie si 11 centi pe CABINA/100km (5,5 centi pe cap de sofer/100km) bonus este 140 euro daca masina este intretinuta si curata si alt bonus este 140 euro daca se merge economic la o simpla intrebare pe unde se circula (nationale/autobenzi)mi sa spus ca aflu cand ajung in spania daca sunt chemat succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Darius21 Posted September 27, 2013 Members Share Posted September 27, 2013 numai daca te duci in cluj te poti angaja la ei???fara experienta accepta??eu momentan sunt in spania si de cand am ajuns aici nu am gasit nimic de lucru > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marcel paavel Posted September 27, 2013 Members Share Posted September 27, 2013 un email sau un numar de telefon se poate colegii?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ionutzb Posted September 28, 2013 Members Share Posted September 28, 2013 angajaresoferi@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Darius21 Posted September 29, 2013 Members Share Posted September 29, 2013 angajaresoferi@yahoo.com asta e adresa celor de la careras din Romania????sau este un intermediar??? pe viitor citeste tot subiectul ,pe pagina 1 afli raspunsul la intrebarile tale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members raul1987 Posted September 29, 2013 Members Share Posted September 29, 2013 bataie de joc ce o ajuns soferia asta....5,5 centi pe km?astea sunt bani.stai atata timp departe de familie pentru 5,5 centi pe km.bataie de joc si sclavie curata.mai rau ca negri de pe plantatie am ajuns...fereasca Dumnezeu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members robertandrei2004 Posted September 29, 2013 Members Share Posted September 29, 2013 proaspat intors de la cluj de la interviu , am ajuns dimineata am completat un chestionar nume, numar telefon, adresa... etc, dupa n-i sa explicat in mare de domnul din spania si domnul care traducea despre firma si ne-a pus intrebari in legatura cu experienta si ce masini am condus ,ce consum am avut ,bla,bla,bla dupa afara sunt 8 mercedesuri automate noi,(4500km) remorcile sunt second-hand am cuplat si cateva ture prin curte si o parcare cu spatele atat eu si colegul cu care am venit despre plecare se plateste de catre firma biletul de avion si se sta 2 luni si 3 saptamani cu 2 acasa concediu salariu este 1300 ron din care se retine 10% o garantie si 11 centi pe CABINA/100km (5,5 centi pe cap de sofer/100km) bonus este 140 euro daca masina este intretinuta si curata si alt bonus este 140 euro daca se merge economic la o simpla intrebare pe unde se circula (nationale/autobenzi)mi sa spus ca aflu cand ajung in spania daca sunt chemat succes ciudat este faptul ca mie la tel au zis salariu fix 1500e(formati din 1300 lei salariu pe ro. + diferenta in euro pana la 1500e) de om in echipaj adica 3000e cabina, nu au zis nimik de garantie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members likka Posted September 29, 2013 Members Share Posted September 29, 2013 si mie asa mi sa spus la telefon 1500 euro dar la cluj am vazut grila de salarizare aratata de domnul angajator spaniol si inca ceva se asigura pe luna 19000-21000 km la echipaj si ca ''barfa'' de parcare la singur se lua 1800 euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Darius21 Posted September 30, 2013 Members Share Posted September 30, 2013 angajaresoferi@yahoo.com am adaugat adresa de mai sus dar pana cum nu mi-a dat accept.nu va mai fi valabila.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SirRaffy Posted September 30, 2013 Members Share Posted September 30, 2013 cand am fost la interviu toti care eram acolo cand am vazut grila de salarizare am vrut sa renuntam si sa nu mai dam nici proba,iar traducatorul acela e sofer sau mecanic in firma si a spus ca daca luam sub 1400 euro de om pe luna la el sa ne ducem sa ii tabacim coaja. omul si-a pus pielea la bataie. probabil stie el de ce si-a pus-o. si sistemul la carrion e tot la km si daca nu faci km sa ajungi la 1500 euro te bonuseaza sa ajungi la banii aia. un atu al celor de la carreras e ca sunt cea mai veche speditie din spania. ma gandesc ca nu au ajuns la vechimea asta prin tepe. drumuri bune la toti colegii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members john Posted October 1, 2013 Members Share Posted October 1, 2013 salut colegii!!!nu stiti angajeaza la carrion soferi incepatori in perioada asta??multumesc anticipat!!! Si pe mine ma interesaza acelasi lucru.Sunt in Spania si as doti sa stiu daca sunt si alte firme de aici care angajeaza soferi fara experienta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bebe69 Posted October 7, 2013 Members Share Posted October 7, 2013 ginoxxx da am lucrat la ei da mam saturat de figurile lor cu ancarcari si descarcari moca si ei iau bani pe spatele nostru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 pai si de ce-mi zici mie? eu nu mai lucrez la ei ca m-am saturat si eu de figuri, de parca zici ca ei sunt dumnezeul transportatorilor...si lucrez acum pe 1900 fix, singur, nu conduc noaptea si fac doar franta,belgia, spania f rar doar pana in zal, si mai rar germania la heilbronn si in fiecare weeckend la garaj...asta daca vad unii baieti sa le pun putina gheata la inima. se stiu ei care... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members btr Posted October 7, 2013 Members Share Posted October 7, 2013 Nu domle , ii pune pe cutia de viteze si nu mai inregistreaza tahograful , asta face , nu te mai face ca nu intelegi !!! Devii ridicol cu incapatanarea de a contrazice atatia oameni care spun ce se intampla . Si eu am primit indicatii de genul asta de la Cipri si de la Anita . de ce ?? pentru ca forumul nu sustine si nu promoveaza asfel de practici !! foarte frumos si foarte normal ca nu promoveaza si nu sustine aceste pracici, dar cand omul iti spune in fata ca se pune magnetul si tu sa te faci ca ploua nu inseamna ca sustii sau ca promovezi asta, doar ca devii penibil. drumuri bune la toata lumea! de aia ii si plateste in bataie de joc la km...capul face ..capul trage !!! > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members marcel paavel Posted October 8, 2013 Members Share Posted October 8, 2013 sunt din bistrita si caut un titular de la carrion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members laur teo Posted October 9, 2013 Members Share Posted October 9, 2013 vrea cineva sa ma ia in echipaj sunt din prahova nu fumez am si adr si stiu spaniola perfect Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts