Administrators Danny Posted January 20, 2013 Administrators Share Posted January 20, 2013 Inca se mai primesc donatii! Rusinosilor .. curaj ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nirolf Posted February 10, 2013 Members Share Posted February 10, 2013 Neata Danny, O singura intrebare. Ai apucat a citi postarea mea din seara de dinaintea caderii serverului acum cateva zile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 10, 2013 EX Staff Share Posted February 10, 2013 Neata Danny, O singura intrebare. Ai apucat a citi postarea mea din seara de dinaintea caderii serverului acum cateva zile? Am citit-o eu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nirolf Posted February 10, 2013 Members Share Posted February 10, 2013 Si? Ca sincer mi se pare nu stiu cum a o scrie din nou. Oricum trebuie facut ceva, ca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Danny Posted February 16, 2013 Administrators Share Posted February 16, 2013 Nu putem creea numere din alea de SMS pentru donatii. De ce? Sa zicem ca donezi 1 euro ... jumatate s-ar duce catre compania de telefonie/stat... Asteptam donatii in conturi .. eventual daca doriti puteti trimite si prin Western Union, Paypal, orice vreti. Spune-ti aici cum doriti si .. rezolvam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nirolf Posted February 18, 2013 Members Share Posted February 18, 2013 Neata, Eu sustin ca merita varianta cu sms chiar si cu pierderea a 50% din suma subscrisa, iar asta nu poate fi decisa decat prin postarea unui topic de sondaj unde in decurs de o luna fiecare sa voteze.(topicul sa cuprinda si un exemplu de calcul, inclusiv nr de membrii ai forumului) Toate cele bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Danny Posted February 21, 2013 Administrators Share Posted February 21, 2013 Stii cum e.. cine vrea sa doneze, o face... indiferent de metoda (si sunt atatea metode de-a trimite niste banuti). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators sxn Posted February 23, 2013 Moderators Share Posted February 23, 2013 Sunt voluntar pe acest forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members GERY Posted February 28, 2013 Members Share Posted February 28, 2013 Salutare la toti colegi !Conturile deschise sunt numai la ING bank?? Se poate face donatie si la alte banci? Saptamana viitoare sper sa pot face o donatie catre forum. Multa bafta in continuare si drumuri bune tuturor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Danny Posted February 28, 2013 Administrators Share Posted February 28, 2013 Poti dona din orice cont de la orice banca (prin internet banking) .. sau poti merge la o banca ING (poti incerca si la alte banci), le dai unul din conturile alea si depui suma in cont. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members chirila05 Posted March 17, 2013 Members Share Posted March 17, 2013 N-am intrat de mult pe acest forum si din cate vad,acesta (forumul) a devenit o afacere profitabila!!! Se pare ca cineva a vazut oportunitatea de a face niste bani frumosi!!! Mult succes va doresc,dar nu contati pe mine! In urma cu cateva luni chiar v-am crezut cand a-ti spus ca aveti nevoie de donatii!? Dar sa perpetuati aceasta situatie la nesfarsit mi se pare ca profitati fara rusine de naivitatea si buna credinta a celor care stau mult prea mult in cabina,doar ca voi sa aveti buzunarele pline! Mai ales ca reclamele au inceput sa apara in forum! Sa va fie rusine D-lor administratori!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted March 17, 2013 Members Share Posted March 17, 2013 chirila , tu scrii de plictiseala ?? sau ...... server , platforma tehnica , plus alte mici chichite care mentin forumul costa bani , multi / putini , dar cineva ii da lunar pentru a functiona forumul , asta in timp ce tu vii aici sa ,, bati campii ,, . nu te obliga nimeni , vrei dai , nu vrei , nu dai .....dar macar nu venii cu acuzatii sau reporosuri cand contributia ta e ZERO pe / pentru acest forum , nu numai financiara , cu orice lucru ....... in general . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Danny Posted March 18, 2013 Administrators Share Posted March 18, 2013 Oameni buni ... ca sa lamurim o data pentru totdeauna. Forumul asta e gratuit (softul), insa necesita timp de codare/modificari/programare/etc.. timp pe care eu si alti colegi din staff si-l pun la dispozitie IN MOD GRATUIT in limita timpului disponibil. Asta nu e o problema. Forumul (softul) ruleaza pe un server (NORMAL NU?!) care e inchiriat si la care sa plateste LUNAR o suma de bani care va zic eu ca nu e deloc mica. Suma aia de bani o plateste CALIN din buzunarul lui si din micile donatii care se mai fac (credeti c-a donat vreounu 100-200 euro?!). Se doneaza sume mici (pentru care va suntem recunoscatori) care se adauga la plata serverului (bineinteles completarea de bani o face CALIN). Asa ca NU MAI VENITI CU VORBE GOALE SI FARA SA STITI CE VORBITI. Daca nu stiti despre ce e vorba, macar ABTINETI-VA DE LA COMENTARII. PS: Reclama de-o vedeti acum in dreapta de la Miltech e platita. Se plateste o suma de bani care se adauga tot la plata serverului. Si credeti-ma .. e o reclama FINUTA (e in dreapta unde NU INCURCA cu nimic si are si X pentru a putea fi inchisa). Nu cred ca stiti ce inseamna reclame nesimtite. Sau doriti sa bagam google adsense si sa va apara reclama peste reclama sa vedeti ce inseamna defapt reclama ?! Noi nu dorim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iceman 13 Posted March 20, 2013 Members Share Posted March 20, 2013 CHIRILA.......daca u aveai bunul simt macar taceai era suficient daca tot nu vrei sa ajuti ,TU sti ce costuri inplica toata chestia asta ca ""noi"" sa citim aici toata ziua sa-ti fie rusine ca faci asa acuzati grave si nefondate ........daca am fi toti cu bun simt am putea fiecare sa punem macar 1-2 ron fiecare si ar fi suficient sa fie intretinut acest forum util.,uni poate chiar s-au angajat datorita acestui forum.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iliepeter Posted March 21, 2013 Members Share Posted March 21, 2013 corect admin....vrei sa dai,dai....nu vrei sa dai ,nu da! Pentru unii chiar ca au invatat multe de la acest forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members chirila05 Posted March 24, 2013 Members Share Posted March 24, 2013 Tin sa le multumesc celor care m-au criticat mai sus!!! Nu pot sa tac fratilor,ptr ca asta e una din regulile de baza ale democratiei: sa critici si sa accepti critica celorlalti!!! Personal nu am increderea ca aceste donatii sunt folosite exclusiv ptr.administrarea sitului! Se spune insistent ca se platesc lunar sume consistente,dar nimeni nu spune exact care sunt acestea!? Deasemenea am aflat ca aceste donatii sunt doar ptr administrarea sitului,dar contul in care vin banii este "contul personal a lui Calin"??? Nu vreau sa fac acuzatii,dar nici nu am convingerea ca toata "treaba asta" este transparenta! ATUNCI CAND VOI VEDEA TRANSPARENTA PROMIT SA CONTRIBUI LUNAR CU SUME CONSISTENTE!!! Ma iertati ca momentan am suspiciuni,ca nu vreau ca cineva sa profite de munca mea!!! Va doresc tuturor DRUMURI BUNE si s-auzim numai de bine!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy67 Posted March 24, 2013 Members Share Posted March 24, 2013 Nu te obliga nimeni sa faci donatii chirila05.Tu ramai cu suspiciunile si acuzatiile tale,iar noi cu problemele noastre!Drum bun pe termen nelimitat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted March 24, 2013 Author Administrators Share Posted March 24, 2013 Tin sa le multumesc celor care ....;.! Daca vrei da contul tau sa il pun pe ala. Sunt extrase de cont pe care se vad multe, dar nu e treaba ta. Si romanul si cand e gratuit are obiectii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Danny Posted March 24, 2013 Administrators Share Posted March 24, 2013 Si oricum, crezi ca se doneaza mii de euro?! Chiar daca banii din donatii ii ia CALIN (care va spun eu ca nu depasesc chiria VPS-ului)... cand vine data de plata tot CALIN din buzunarul lui plateste VPS-ul. Deci nu vad unde e problema... faci o donatie, o faci ptr ca vrei sa ajuti si nu ca sa scoti ochii. Cred ca pana la urma o sa apelam la reclame platite de google (google adsense) si vom renunta la donatii .. ca vad ca mai mult scandal decat bani donati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted March 24, 2013 Members Share Posted March 24, 2013 coane chirila05, de ce nu faci un bine acestui forum si sa infiintezi o comisie si un comitet de oameni de bine, sa faceti voi un forum exact dupa sufletul si voia domniilor dumneavoastra? adica democratic si transparent , si poate va faceti si voi tot asa! sa nu uitati sa va deschideti cont pentru donatii . ps. nu trebuie sa raspunzi, a fost o intrebare retorica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members christy Posted April 6, 2013 Members Share Posted April 6, 2013 Poi poti sa pui 1000 de reclame colegule nu m ar incurca nu le as putea vedea,am adblock la chrome,asa ca sa mai faci un ban,baga_le Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members manu81 Posted April 9, 2013 Members Share Posted April 9, 2013 Daca imi gasesc de munca donez jumate de salariu fara misto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members manu81 Posted April 9, 2013 Members Share Posted April 9, 2013 Parerea mea este ca acest forum poate fi de foarte mare ajutor ptr toti soferii.Respect pt admin si eforturile care le face el pt a intretine asa ceva sunt destul de mari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mit Posted April 30, 2013 Members Share Posted April 30, 2013 Vad ca unii sunt revoltati din cauza banilor care ii primesc cei ce au grija de forum. Dar lasati-ma sa inteleg si eu un lucru. Pe voi va deranjeaza numai frica de faptul ca cineva ar putea sa castige niste bani pentru ca munceste sa aduca informatii utile si sa intretina acest forum... Pe cei care au aceasta frica ii intreb si ii rog sa-mi aduca dovezi la cate activitati ce implica munca voluntara au participat, ce anume au facut voluntar pentru societate si intr-un mod sustinut, continu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members valentin popa Posted April 30, 2013 Members Share Posted April 30, 2013 Salut,am bagat azi 290 lei,nu am stiut ca se va opri comosion din suma depusa. Respecte si "succesuri".Valentin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts